Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Tomb Raider: The Legend of Lara Croft krijgt premièredatum en teaser trailer van Netflix

Binnenkort is Tomb Raider: The Legend of Lara Croft te zien bij Netflix. De streamingdienst heeft een teaser trailer vrijgegeven en de premièredatum gedeeld.

Tomb Raider: The Legend of Lara Croft van Legendary Television begint na de gebeurtenissen van de Tomb Raider: Survivor videogame-trilogie (Tomb Raider; Rise of the Tomb Raider; Shadow of the Tomb Raider) en brengt het volgende hoofdstuk van de globetrottende heldin als de iconische avonturierster in kaart.

15465 Tomb Raider

Meer dan 25 jaar na haar eerste optreden gaat Lara Croft (Hayley Atwell) door met het onderzoeken van eeuwenoude mysteries en het ontdekken van verloren waarheden op adembenemende en gevaarlijke bestemmingen.

Na de gebeurtenissen in de Survivor-serie heeft Lara Croft haar vrienden in de steek gelaten om op steeds gevaarlijkere solo-avonturen te gaan. Maar ze moet terug naar huis wanneer een gevaarlijk en krachtig Chinees artefact wordt gestolen uit Croft Manor door een dief met een griezelige persoonlijke connectie. Haar gedurfde achtervolging neemt haar mee op een avontuur over de hele wereld en naar de diepten van vergeten tombes, waar ze gedwongen wordt haar ware ik te confronteren en te beslissen wat voor soort held ze wil worden.

Ook Allen Maldonado als Zip en Earl Baylon, die zijn rol als Jonah Maiava uit de videogame herneemt, spelen mee. Andere stemmen worden nog aangekondigd.

Netflix heeft donderdag 10 oktober uitgetrokken voor de première van Tomb Raider: The Legend of Lara Croft.

Tomb Raider is een wereldwijde franchise geworden met films, merchandise en stripboeken. Het Netflix-Legendary project markeert Lara Croft's eerste verschijning in een animatieserie.

Tomb Raider: The Legend Of Lara Croft is geproduceerd en geschreven door Tasha Huo. Uitvoerende producenten zijn dj2 Entertainment-oprichter en CEO Dmitri M. Johnson, samen met Timothy I. Stevenson, Jacob Robinson onder zijn bedrijf Tractor Pants en Dallas Dickinson en Noah Hughes voor Crystal Dynamics; evenals Howard Bliss en Jen Chambers. Powerhouse Animation is de Animation Studio met Brad Graeber als uitvoerend producent.

Bekijk hieronder de teaser trailer voor Tomb Raider: The Legend Of Lara Croft.
Video on youtube
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Tomb Raider