Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Netflix geeft trailer vrij voor laatste seizoen van Top Boy (2019)

Top Boy (2019) keert binnenkort terug voor zijn laatste seizoen. Netflix heeft een trailer vrijgegeven voor de laatste afleveringen van het Britse misdaaddrama.

Met Ashley Walters (Bulletproof), Kane Robinson, Barry Keoghan (Chernobyl), Brian Gleeson (Bad Sisters), Simbi Ajikawo (The Power), Jasmine Jobson (Noughts and Crosses), Saffron Hocking (Riches) en Araloyin Oshunremi (Heartstopper) in de hoofdrollen volgt de Netflix-serie twee drugsdealers (Walters en Robinson) en andere zwarte jongeren die betrokken zijn bij drugshandel en bendes in Londen.

Top Boy (2019)

De serie Top Boy (2019) debuteerde in 2011 in het Verenigd Koninkrijk en duurde twee seizoenen, met in totaal acht afleveringen. Er werd een derde seizoen voorgesteld, maar de serie werd uiteindelijk gecanceld door Channel 4.

Netflix blies de serie in 2019 nieuw leven in met leden van de oorspronkelijke cast en crew die terugkeerden. Het verhaal volgt een aantal van dezelfde personages en begint zes jaar na het origineel. Een vierde seizoen van Top Boy verscheen in 2022 en het vijfde en laatste seizoen van de serie (het derde van Neflix) verschijnt op donderdag 7 september.

Het derde en vierde seizoen werd door Netflix gepresenteerd als een Netflix Original. De eerste twee seizoenen van het misdaaddrama werden ook aan Netflix toegevoegd onder de titel Top Boy: Summerhouse.

Bekijk hieronder de trailer voor het laatste seizoen van Top Boy.
Video on youtube
Vorige aflevering
If We Are Not Monsters
If We Are Not Monsters
03x06
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_JanWillemK
17 aug 2023 17:22 - 17 aug 2023 17:22
Ik heb er weer zin aan!
Het lijkt erop alsof ik het gezicht van Jamie zie maar er is verder niets te zien van hem in de trailer. Zou wel gaaf zijn als ie er nog bij is maar ik vrees het ergste.
Reageer
Top Boy (2019)