Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

BBC One heeft Top Gear vernieuwd met een 27ste en 28ste seizoen

Het goede nieuws van vernieuwing met twee seizoenen komt echter ook met het nieuws dat Matt LeBLanc niet in deze seizoenen te zien zal zijn. Top Gear seizoen 26 zal zijn allerlaatste zijn.

Matt LeBlanc verklaarde: “Tijdgebrek, verplichtingen en het vele reizen… brengt me verder weg van mijn familie en vrienden dan ik zou willen. Het is niet leuk, maar om deze redenen zal ik niet verder gaan met mijn betrokkenheid bij de serie. Ik zal wel voor altijd een Top Gear fan blijven en ik wens het team doorgaand succes. Bedankt voor een geweldige rit.”

BBC One controller Patrick Holland vertelde over het vertrek van LeBlanc en het aankomende seizoen het volgende: “Ik wil de geweldige Matt LeBlanc bedanken dat hij een briljante mede-presentator is geweest bij Top Gear. Het volgende seizoen van Top Gear (Matt’s laatste) belooft iets heel specials te gaan worden en we hebben grootste plannen om een nieuwe mede-presentator welkom te heten die zich bij het team gaat voegen vanaf 2019 en verder.”

LeBlanc heeft vanaf 2016 het autoprogramma gepresenteerd samen met andere presentatoren als Chris Evans (hij vertrok na één seizoen), Rory Reid, Sabine Schmitz, Chris Harris en Eddie Jordan. Friends-acteur LeBlanc nam het over van Jeremy Clarkson die in 2015 werd ontslagen. Het 26ste seizoen, de vierde voor LeBlanc, zal later dit jaar van start gaan bij BBC One.

Kijk jij nog naar Top Gear sinds het vertrek van Clarkson?


Embed from Getty Images
Matt LeBlanc
Vorige aflevering
Episode 5
Episode 5
33x05
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Top Gear