Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het eerste seizoen van Traces

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Traces. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Traces
Een lijk dat 18 jaar geleden is begraven in Dundee, Schotland. Een dochter die in de steek is gelaten. En een moord die nooit is opgelost. Tot op heden dan, want Emma Hedges is nu vastbesloten te achterhalen wat er met haar moeder is gebeurd. Met hulp van haar collega's van het instituut voor forensisch onderzoek volgt ze het spoor van bewijsmateriaal. Het leidt haar naar nieuwe liefde en oude vrienden. Als Emma plotseling het middelpunt van een politieonderzoek wordt, voelt ze zich omringd door gevaar en bedrog. Zal ze de moed kunnen opbrengen om het spoor blijven volgen, waar het haar ook naar toe brengt?
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Just Entertainment
Taal: Engels
Acteurs: Molly Windsor, Martin Compston, Jennifer Spence, Laura Fraser en Michael Nardone.
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 21 juli 2020
Consumentenadviesprijs: € 19,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het eerste seizoen van Traces:

Video on youtube


Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

De serie Traces speelt zich af in Schotland, onder andere in en rond Dundee. Maar hoe heet Dundee in het Schots-Gaelisch?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
02x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Traces