Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Tracker voegt Jensen Ackles toe aan cast

Justin Hartley's Colter Shaw heeft zijn broer gevonden.

Hartley kondigde donderdag in een video op Instagram aan dat Jensen Ackles is gecast als Colters vervreemde broer Russell in de dramaserie Tracker van CBS.



Het netwerk onthulde vrijdag dat Ackles' (foto) personage zal worden geïntroduceerd in de voorlaatste aflevering van het seizoen, getiteld Off The Books, op zondag 12 mei. CBS heeft ook een eerste foto van de twee broers vrijgegeven. Deze kun je onderaan dit nieuwsbericht vinden.

CBS' synopsis: "Colter wordt gedwongen om samen te werken met zijn vervreemde broer Russell, die zijn hulp inroept om een voormalig legermaatje op te sporen die vermist wordt na een aantal weken van paranoïde gedrag. Het onderzoek brengt de broers in de wereld van Special Forces missies, duistere buiten-het-boekje programma's en samenzweringstheorieën, terwijl ze worstelen met het verleden van hun familie."

De serie, met sterke kijkcijfers, kreeg een vroege vernieuwing voor seizoen twee, slechts enkele weken na de première van het eerste seizoen.

Tracker, gebaseerd op de bestseller The Never Game van Jeffery Deaver, heeft Hartley in de hoofdrol als Colter Shaw, een lone-wolf survivalist die door het land zwerft als een beloning zoeker, gebruik makend van zijn expert tracking vaardigheden om particuliere burgers en wetshandhavers te helpen bij het oplossen van allerlei mysteries, terwijl hij worstelt met zijn eigen gebroken familie.

In de serie spelen ook Fiona Rene, Robin Weigert, Abby McEnany en Eric Graise mee.

Tracker wordt geproduceerd door 20th Television. Hartley, Ken Olin, Elwood Reid en Ben Winters zijn de uitvoerende producenten.

Ackles is vooral bekend van zijn lange rol als Dean Winchester in The CW's Supernatural, een rol die hij herhaalde in de prequelserie The Winchesters. Zijn andere recente credits zijn de rol van Sheriff Beau Arlen in Big Sky, Soldier Boy in The Boys en een gastrol in Gen V.

Hieronder kun je de foto van Hartley en Ackles zien die is vrijgegeven door CBS.

15275 Tracker s1 foto

Vorige aflevering
The Storm
The Storm
01x13
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Tracker