Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Actrice keert niet terug in Tracker seizoen twee

Robin Weigert, die Teddi Bruin speelde tegenover Justin Hartley in het eerste seizoen van Tracker, zal niet terugkeren in seizoen twee.

Het is niet duidelijk wat Teddi's verhaallijn zal zijn in het komende seizoen. Zowel 20th Television als CBS weigerden commentaar.

Teddi (Weigert, foto onder) is een voormalige tourmanager voor rockmuzikanten die nu op haar gemak op middelbare leeftijd woont in Noord-Florida met haar vrouw en een stel huisdieren. Teddi is de ene helft van het koppel dat Colter helpt met nieuwe banen te zoeken, het geld bij te houden en hem af en toe uit de gevangenis bevrijdt, volgens de officiële karakterbeschrijving.



De serie, gebaseerd op de bestseller The Never Game van Jeffery Deaver, heeft Hartley in de hoofdrol als Colter Shaw, een survivalist die door het land zwerft als een beloning zoeker, met behulp van zijn deskundige tracking vaardigheden om particuliere burgers en de rechtshandhaving te helpen bij het oplossen van allerlei mysteries, terwijl hij worstelt met zijn eigen gebroken familie.

Hartley, Ken Olin, Elwood Reid en Ben Winters zijn de uitvoerende producenten.

Seizoen twee van Tracker is vanaf zondag 13 oktober te zien bij CBS.
Vorige aflevering
The Storm
The Storm
01x13
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Tracker