Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Maak kans op de serie Trapped

Maak kans op de serie Trapped

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de serie Trapped. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Trapped
Kort nadat een ferry de haven van het IJslandse dorpje Seydisfjördur binnenvaart, spoelt een verminkt lijk aan. Politie-inspecteur Andri vermoedt dat de dader aan boord is en probeert halsstarrig alle passagiers aan boord te houden. Wanneer diezelfde dag een hevige sneeuwstorm aan land komt, is de situatie niet langer houdbaar. Niemand kan het dorp nog in of uit – ook de moordenaar niet. Alle inwoners worden opeens verdachten, maar ze zijn ook allen in gevaar…
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Lumière
Acteurs: Ingvar Eggert Sigurðsson, Ilmur Kristjánsdóttir, Ólafur Darri Ólafsson, Lilja Nótt Þórarinsdóttir, Steinunn Ólína Þorsteinsdóttir
Taal: Ijslands
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 33,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het de serie Trapped:
Video on youtube
Maak kans op de serie Trapped. Baltasar Kormákur, de bedenker van de tv-serie 'Trapped', heeft ook de film 'Everest' bedacht. Wie speelt hierin de hoofdrol?
Deze poll is gesloten.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

Mona
25 april 2016, 14:01
goeie serie - goed verhaal. Net gezien bij film1 :-)
1
Nostromo
27 april 2016, 07:36
Die wil ik heel graag , want het lijkt mij spuer spannend
0
Log in om een reactie achter te laten