Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Nog een gecancelde serie bij CBS: actieserie True Lies wordt niet vernieuwd met een tweede seizoen

Harry en Helen zullen niet terugkeren voor het uitzendseizoen 2023-24. De True Lies is gecanceld zodat kijkers geen tweede seizoen bij CBS te zien krijgen.

True Lies, een actieserie gebaseerd op de bekende film uit 1994 met Arnold Schwarzenegger en Jamie Lee Curtis, heeft Ginger Gonzaga, Steve Howey, Erica Hernandez, Omar Miller, Mike O'Gorman, Annabella Didion en Lucas Jaye in de hoofdrollen.

Het verhaal volgt Harry Tasker (Howey), een saaie en onopvallende computerconsultant die in het geheim een eersteklas internationale spion is voor Omega Sector. Zijn vrouw, Helen (Gonzaga) is een taalprofessor die zich verveelt met haar dagelijkse routine. Op een dag doet ze de schokkende ontdekking dat haar schijnbaar gewone man een buitengewoon dubbelleven leidt. Nu het geheim bekend is, neemt zijn agentschap haar in dienst en zij maakt op iedereen indruk met haar formidabele vaardigheden, mede dankzij Tae Bo en yoga. Door samen te werken met Harry's team, voegt het koppel de broodnodige pit toe aan hun emotioneel gescheiden huwelijk en verandert de topgeheime wereld van Omega Sector.

True Lies

Het eerste seizoen van True Lies, dat op woensdagavond wordt uitgezonden, scoort gemiddeld 0,24 in de bevolkingsgroep 18-49 en 2,61 miljoen kijkers. Het is de laagst gewaardeerde scriptserie van het netwerk en, buiten 48 Hours (dat op zaterdagavond laat wordt uitgezonden), het laagst gewaardeerde programma van CBS. In de live+7 daagse kijkcijfers krijgt True Lies bijna 70% meer kijkers. Zelfs met die stijging is het nog steeds een van de laagst gewaardeerde scripts van het netwerk.

De overlevingskansen van de serie zijn ook geschaad omdat de serie wordt geproduceerd door 20th Television, een externe studio.

De laatste twee afleveringen worden uitgezonden op woensdag 17 mei. Hier is een beschrijving van de feitelijke finale van de serie, 'Waking Dreams': Het hele agentschap zoekt naar aanwijzingen terwijl een spion van de Omega Sector wordt vermist. Harry en Helens relatie met elkaar, hun team en de werkelijkheid zelf wordt op onvoorstelbare wijze op de proef gesteld, zelfs voor de beste spionnen en echtgenoten.

East New York, een andere dramaserie van een externe studio bij CBS, werd ook gecanceld.
Video on youtube
Vorige aflevering
Waking Dreams (2)
Waking Dreams (2)
01x13
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_Faceman
10 Mei 2023 12:53 -
Ik volg het wel, maar zal het niet gaan missen. Beetje een serie waarbij je ook rustig wat anders kunt doen onder het kijken.
Reageer
avatar_Esperanza88
10 Mei 2023 13:44 -
Wat jammer ik begon het net leuk te vinden.
Reageer
avatar_Hattrickmaster
10 Mei 2023 19:00 -
Zie het nog wel verplaatsen naar Disney +
Reageer
True Lies