Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Teaser trailer voor vierde seizoen van HBO's anthologieserie True Detective

Teaser trailer voor vierde seizoen van HBO's anthologieserie True Detective

We krijgen een eerste blik op True Detective: Night Country, het vierde seizoen van HBO's misdaad-anthologieserie, met in de hoofdrol Jodie Foster en Kali Reis.
De teaser trailer werd onthuld tijdens Warner Bros. Discovery's onthulling van de Max streaming service op het Warner Bros. terrein in Los Angeles.

Wanneer de lange winternacht valt in Ennis, Alaska, verdwijnen de acht mannen die het Tsalal Arctic Research Station beheren spoorloos. Om de zaak op te lossen, moeten rechercheurs Liz Danvers (Foster, foto onder) en Evangeline Navarro (Reis) de confrontatie aangaan met de duisternis die ze in zich dragen en graven in de spookachtige waarheden die begraven liggen onder het eeuwige ijs.



Fiona Shaw (Killing Eve), Finn Bennett (Liar), Isabella Star Lablanc (Long Slow Exhale), Aka Niviâna (Borgen), Anna Lambe (Trickster (2020)) en Joel D. Montgrand (Altered Carbon) spelen ook mee, samen met Christopher Eccleston (The Leftovers) en John Hawkes (Deadwood).

Issa López fungeert als showrunner, schrijver en uitvoerend producent en regisseert alle afleveringen. Foster produceert ook samen met Barry Jenkins, Adele Romanski en Mark Ceryak voor Pastel, Mari Jo Winkler, Chris Mundy, Alan Page Arriaga, Steve Golin, Richard Brown, Woody Harrelson, Matthew McConaughey, Cary Joji Fukunaga en Nic Pizzolatto. Princess Daazhraii Johnson, Cathy Tagnak Rexford en Sam Breckman dienen als producenten.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

Futsudo
13 april 2023, 17:15
Ondanks dat seizoen 1 met Matthew McConaughey en Woody Harrelson moeilijk te overtreffen zal zijn en daarnaast de opmerkelijke keuze voor Kali Reis ben ik toch wel benieuwd naar dit vierde seizoen.
1
Log in om een reactie achter te laten