Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Startdatum True Detective seizoen vier stilletjes verschoven door HBO

We zullen iets langer dan gepland moeten wachten op de première van HBO's True Detective: Night Country, met Jodie Foster en Kali Reis in de hoofdrollen.

Een specifieke startdatum was weliswaar nog niet eerder aangekondigd voor True Detective, maar het vierde deel van HBO's misdaad-anthologieserie was opgenomen in een trailer met daarin Max' 2023 programmering als een van de aankomende Originals die dit jaar van start zou gaan.

De terugkeer van True Detective staat nu op 2024 op de website van de serie en HBO heeft bevestigd dat de terugkeer in januari zal plaatsvinden. De exacte reden voor de vertraging is niet bekend, maar verschillende televisieseries en films zijn uitgesteld vanwege de aanhoudende stakingen van schrijvers en acteurs.

14014 True Detective s4 foto

In True Detective: Night Country, wanneer de lange winternacht valt in Ennis, Alaska, verdwijnen de acht mannen die het Tsalal Arctic Research Station runnen spoorloos. Om de zaak op te lossen moeten rechercheurs Liz Danvers (Foster) en Evangeline Navarro (Reis) de confrontatie aangaan met hun verleden en de duistere waarheden die onder het poolijs liggen.

John Hawkes (Deadwood), Christopher Eccleston (The Leftovers), Fiona Shaw (Killing Eve), Finn Bennett (Liar), Anna Lambe (Trickster (2020)), Aka Niviâna (Borgen), Isabella Star Lablanc (Long Slow Exhale) en Joel D. Montgrand (Altered Carbon) spelen ook mee.

Issa López (Britannia) is showrunner, schrijver en uitvoerend producent en regisseert alle afleveringen. Foster produceert ook samen met Barry Jenkins, Adele Romanski en Mark Ceryak voor Pastel, Mari Jo Winkler, Chris Mundy, Alan Page Arriaga, Steve Golin, Richard Brown, Woody Harrelson, Matthew McConaughey, Cary Joji Fukunaga en Nic Pizzolatto. Princess Daazhraii Johnson, Cathy Tagnak Rexford en Sam Breckman zijn de producenten.

Bekijk hieronder de teaser voor True Detective seizoen vier.
Video on youtube
Vorige aflevering
Night Country: Part 6
Night Country: Part 6
04x06
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
True Detective