Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

True Detective: Night Country krijgt nieuwe startdatum en nieuwe teaser

HBO heeft True Detective: Night Country, met Jodie Foster en Kali Reis in de hoofdrollen, een startdatum gegeven voor begin 2024.

Het netwerk heeft ook een nieuwe teaser vrijgegeven voor de serie van zes afleveringen, die te streamen zal zijn op Max. Issa López is de showrunner, schrijver en regisseur van alle afleveringen.

Zoals vorige maand werd gemeld, was het nieuwste seizoen in de True Detective misdaad-anthologie franchise, oorspronkelijk gepland voor release in 2023, verschoven naar begin volgend jaar.

14104 True Detective s4 foto

Tijdens een optreden op de Code Conference vandaag bevestigde Casey Bloys, voorzitter en CEO van HBO en Max Content, dat de vertraging te wijten was aan de stakingen. De WGA-staking is intussen beëindigd, de SAG-AFTRA-staking is nog gaande, met de hoop dat deze ook snel tot een einde komt.

"We gaan het nu in januari uitbrengen omdat ik er zeker van wilde zijn dat Issa [Lopez] en Jodie Foster beschikbaar waren om erover te praten," zei Bloys. Vanaf zondag 14 januari 2024 is True Detective: Night Country dan ook te zien.

Hier is de officiële plot voor het nieuwe seizoen: Wanneer de lange winternacht valt in Ennis, Alaska, verdwijnen de acht mannen die het Tsalal Arctic Research Station runnen spoorloos. Om de zaak op te lossen moeten rechercheurs Liz Danvers (Foster) en Evangeline Navarro (Reis) de confrontatie aangaan met de duisternis die ze in zich dragen en graven in de spookachtige waarheden die begraven liggen onder het eeuwige ijs.

De cast bestaat verder uit Finn Bennett (Liar), Fiona Shaw (Killing Eve), Christopher Eccleston (The Leftovers), Isabella Star LaBlanc (Long Slow Exhale) en John Hawkes (Deadwood). Gastacteurs zijn Anna Lambe (Trickster (2020)), Aka Niviâna (Borgen), June Thiele, Diane Benson en Joel D. Montgrand (Altered Carbon).

Foster is ook uitvoerend producent samen met Mari Jo Winkler, Barry Jenkins, Adele Romanski en Mark Ceryak voor PASTEL en Chris Mundy, Alan Page Arriaga, Steve Golin, Richard Brown, Matthew McConaughey, Woody Harrelson, Cary Joji Fukunaga en Nic Pizzolatto. Producenten zijn Princess Daazhraii Johnson, Cathy Tagnak Rexford en Sam Breckman.

Hieronder kun je de nieuwe teaser voor True Detective: Night Country bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
Night Country: Part 6
Night Country: Part 6
04x06
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Futsudo
30 sep 2023 12:05 -
Met een budget van maar liefst 60 miljoen dollar voor 6 afleveringen, hoop ik toch wel dat het niveau van het eerste of derde seizoen op zijn minst geëvenaard wordt. Vanaf 15 januari 2024 gaan we het zien op HBO Max.
Reageer
True Detective