Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Tweede seizoen True Detective onzeker

Tweede seizoen True Detective onzeker

Matthew McConaughey maakte, na ontvangst van zijn Oscar voor zijn hoofdrol in Dallas Buyers Club, bekend dat hij stopt met True Detective. Het is nu dus ook onzeker of er wel een tweede seizoen komt van de hit serie.

McConaughey verklaarde: “Ik heb de serie gemaakt, maar weet zelf niet meer wat precies wanneer gebeurd.” Daarmee wist hij handig te ontwijken wat er in de laatste aflevering staat te gebeuren. McConaughey is niet alleen hoofdrolspeler, samen met Woody Harrelson, maar hij is ook producent van True Detectives. Hij zal dus precies weten hoe de serie gaat aflopen.

Waarom McConaughey zo geheimzinnig doet zal zondag 9 maart aanstaande onthuld worden want dan is de laatste aflevering van het eerste seizoen van True Detective bij HBO in Ameria en een dag later zullen de Nederlandse HBO-kijkers het weten.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (4)

DiStephano
5 maart 2014, 08:23
Behoorlijk treurig dit..
1
anonymous
5 maart 2014, 09:37
Maar dit is geen nieuws, eigenlijk, McConaughey en Harrelson gaven bij de start van de serie al aan dat hun optreden eenmalig zou zijn. True Detective heeft ook een concept dat elk seizoen een nieuw verhaal en hoofdrolspelers heeft. Natuurlijk zouden ze daarvan afstappen als McConaughey en Harrelson zouden meedoen aan een tweede seizoen, maar deze twee sterren zijn nog teveel in trek voor films om zich jaarlijks te committeren aan televisie
0
anonymous
5 maart 2014, 11:05
Precies wat Vevie zegt. True Detective is een antologie serie. Voor de premiere was al duidelijk dat Harrelson en McConouhey niet mee zouden doen. Je kan er 100% van uitgaan dat er een seizoen 2 komt. Daar heeft Matthew niets mee te maken.
0
anonymous
6 maart 2014, 17:37
Jammer, maar True Detective is net als American Horror Story een anthology-serie. Vindt het wel weer leuk, elk seizoen gaat dan over iets anders.
0
Log in om een reactie achter te laten