Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

HBO directeur licht tipje van True Detective seizoen twee sluier op

HBO directeur Michael Lombardo heeft een periode aangewezen voor uitzending van het tweede seizoen van True Detective. Lombardo sprak op het Edinburgh TV Festival en bevestigde niet alleen de te verwachtte uitzenddatum maar ook wat locatie- en casting details voor het tweede seizoen van de dramaserie.

Lombardo: “We gaan beginnen met filmen in september om volgend jaar zomer de serie te kunnen uitzenden. Het zijn verschillende karakters, en een andere omgeving. Het zal allemaal plaats gaan vinden in Californië, overal in Californië. Er zijn drie detectives. Een van de personages is vrouwelijk. Ik denk dat dit waarschijnlijk alles is wat ik ben toegestaan om te zeggen. We zullen waarschijnlijk de casting spoedig aankondigen.”

Wat betreft hoe het tweede seizoen is vormgegeven, na het lezen van de eerste twee scripts en overzichten voor latere afleveringen, zei Lombardo plagend: “Wanneer je een succes als True Detective hebt is het een uitdagend, minder voor ons en meer voor iemand als Nic (Pizzolatto), hoe opnieuw te beginnen en niet geconfronteerd te worden met het succes van de show die je net hebt gedaan. Maar het schrijfwerk is beter dan vorig seizoen. Het is uitzonderlijk."

Verheug jij je op het tweede seizoen?
Vorige aflevering
Night Country: Part 6
Night Country: Part 6
04x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_KoNijn
26 aug 2014 10:05 -
Ik kan niet wachten tot seizoen 2...
Reageer
avatar_peter1981
26 aug 2014 23:01 -
Halverwege seizoen 1 gestopt. Te traag, ik moest mezelf dwingen door te kijken, dat is niet de bedoeling! Seizoen 2 laat ik daarom schieten.
Reageer
avatar_anonymous
27 aug 2014 00:10 -
Ik verheug me op seizoen 2. Ontzettend nieuwsgierig naar het verhaal en hopelijk dezelfde sfeer. Ik vind het wel erg jammer dat er andere karakters te zien zijn? Ben best gehecht geraakt aan deze twee.
Reageer
avatar_petra1
30 aug 2014 12:25 -
jammer van de andere karakters..................maar zal zeker gaan kijken.
Reageer
True Detective