Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Colin Farrell bevestigt rol in True Detective

Vlak voor het in filmen van het tweede seizoen van True Detective heeft Colin Farrell bevestigd dat hij één van de hoofdrollen gaat spelen in True Detective. Farrell heeft lang en hard moeten onderhandelen om de hoofdrol te krijgen in het tweede seizoen van True Detective, die zich gaat afspelen in California. Farrell zal de rol van Ray Velcoro op zich nemen. Velcoro is een man die beschadigd is door jaren van trauma’s in zijn persoonlijke en zakelijke leven, volgens The Sunday World.

Colin Farrell: “Ik ga spelen in het tweede seizoen. Ik ben zo opgewonden. Ik weet dat het acht afleveringen zijn en dat duurt rond de vier of vijf maanden om te filmen (seizoen twee), in de omgeving van LA. Dat is geweldig. Het betekent dat ik thuis kan blijven en de kinderen kan blijven zien tijdens het filmen.”

De onderhandelingen met eventuele andere hoofdrolspelers zijn nog niet afgerond. Wel gaan er geruchten dat Vince Vaughn aan het onderhandelen is om de rol van Frank Semyon te gaan spelen. Semyon is een voormalige criminele zakenman die door gekonkel in problemen is gekomen.

Terwijl er van Rachel McAdams en Elisabeth Moss wordt gezegd dat zij strijden om dezelfde rol van een "no-nonsens" veel drinkende Californische sheriff. Over Taylor Kitsch gaan de geruchten dat hij gaat voor de rol van één van de leidende detectives.

Vind jij Colin Farrell een goede keus en kijk je uit naar het tweede seizoen?

Colin Farrell
Vorige aflevering
Night Country: Part 6
Night Country: Part 6
04x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (8)

avatar_anonymous
22 sep 2014 13:56 -
Ik had seizoen 1 gewonnen op http://www.debesteveiling.nl, echt een topserie. Kan niet wachten tot seizoen 2
Reageer
avatar_anonymous
22 sep 2014 14:34 -
Lieve Mandy, Taylor Kitsch is een... man! =D
Reageer
avatar_Mandy1966
22 sep 2014 15:39
Oeps, foutje bedankt ;-)
Reageer
avatar_Mandy1966
22 sep 2014 19:15
Hallo Virgil, bedankt. Het is inmiddels gewijzigd ;-)
Reageer
avatar_Brad
22 sep 2014 17:38 -
Ik ben benieuwd hoe Colin hier gaat presteren. Eerlijk gezegd ben ik een beetje ontgoocheld, er zijn zoveel andere acteurs die geschikter zijn.
Reageer
avatar_Flash
23 sep 2014 07:42 -
Ik was absoluut geen fan van Woody Harrelson en Matthew McCounaughey, maar vond ze beiden ijzersterk in seizoen 1. Ben eigenlijk ook geen fan van Collin Farrell, maar ik laat me gewoon weer verrassen.
Reageer
avatar_Mandy1966
24 sep 2014 08:57 -
Er is inmiddels ook officieel bekend gemaakt dat Vince Vaughn naast Farrell een hoofdrol gaat spelen ;-)
Reageer
avatar_Brad
24 sep 2014 19:00
Klopt. Dit begrijp ik dan ook helemaal niet, maar het zal wel aan mij liggen :-(
Reageer
True Detective