Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Twee acteurs gepromoveerd tot vaste acteurs voor Tulsa King

Twee acteurs die in het eerste seizoen van Tulsa King, met Sylvester Stallone in de hoofdrol, nog terugkerende rollen hadden, zullen in seizoen twee tot de vaste cast toegevoegd worden.

Tulsa King volgt de New Yorkse maffiabaas Dwight 'The General' Manfredi (Stallone), net nadat hij na 25 jaar uit de gevangenis is ontslagen en door zijn baas verbannen is naar Tulsa, Oklahoma. Dwight realiseert zich dat zijn maffiafamilie misschien niet het beste met hem voor heeft en stelt langzaam een groep onwaarschijnlijke personages samen om hem te helpen een nieuw crimineel imperium op te zetten op een plek die voor hem net zo goed een andere planeet kan zijn.



Annabella Sciorra (foto) en Tatiana Zappardino, die terugkerende rollen hadden in het eerste seizoen, zijn voor het tweede seizoen gepromoveerd tot vaste acteurs. Ze voegen zich bij de rest van de cast van de serie, die bestaat uit Andrea Savage, Martin Starr, Max Casella, Domenick Lombardozzi, Vincent Piazza, Jay Will, Garrett Hedlund en Dana Delany.

Sciorra speelt Joanne Manfredi, de jongere zus van Dwight. Zappardino speelt Tina Manfredi-Grieger, Dwight's vervreemde dochter.

Craig Zisk is aangetrokken om seizoen twee te regisseren en te produceren. De serie is intussen weer in productie gegaan. Tulsa King wordt nu aangeduid als comedyserie en zal filmen in Oklahoma en Atlanta.

Zoals in februari werd gemeld, is Terence Winter, die na het eerste seizoen stopte als showrunner van het maffiadrama/comedy, teruggekeerd als schrijver voor seizoen twee naast zijn blijvende taken als uitvoerend producent.

De serie koos ervoor om Winter niet te vervangen, zoals gebruikelijk is bij de andere Sheridan-series die door 101 Studios worden geproduceerd en geen traditionele showrunner hebben. In plaats daarvan zou Tulsa King, geproduceerd door MTV Entertainment Studios en 101 Studios, een regisseur/uitvoerend producent aanstellen, wat nu wel het geval is met de aanstelling van Zisk.

Bedenker Sheridan keert terug als uitvoerend producent. De serie wordt ook geproduceerd door Stallone, David C. Glasser, Winter, Ron Burkle, Bob Yari, David Hutkin en Braden Aftergood.

Tulsa King is na Sheridan's 1923 de best bekeken serie aller tijden van Paramount+. Het eerste seizoen zal deze zomer zijn debuut maken op CBS voordat seizoen twee dit najaar op Paramount+ wordt gelanceerd.

Zisk heeft als regisseur en uitvoerend producent/co-uitvoerend producent gewerkt aan series als Weeds, Brooklyn Nine-Nine, The Looming Tower en The Mysterious Benedict Society. Onlangs regisseerde hij afleveringen van Halo en Interview with the Vampire.
Vorige aflevering
Happy Trails
Happy Trails
01x09
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Tulsa King