Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Startdatum en teaser trailer voor tweede seizoen van Tulsa King

Paramount+ heeft een startdatum voor de nazomer vastgesteld voor seizoen twee van Tulsa King, met Sylvester Stallone in de hoofdrol.

De streamer onthulde ook een eerste teaser trailer voor seizoen twee waarin we Stallone's Dwight en zijn crew zijn groeiende criminele imperium in Tulsa zien verdedigen. "Tulsa is nu van mij," beweert Dwight in de teaser trailer.

Tulsa King

Volgens de officiële synopsis van seizoen twee realiseren Dwight en zijn crew zich net als ze hun draai gevonden hebben dat ze niet de enigen zijn die hun claim willen opeisen. Met dreigingen van de Kansas City maffia en een zeer machtige lokale zakenman, worstelt Dwight om zijn familie en bemanning veilig te houden terwijl hij al zijn zaken in de gaten moet houden. Bovendien heeft hij nog steeds onafgemaakte zaken in New York.

Het tweede seizoen van Tulsa King gaat op zondag 15 september van start in de VS en Canada en op de internationale markten van Paramount+ vanaf maandag 16 september.

In Tulsa King spelen ook Martin Starr, Jay Will, Max Casella, Vincent Piazza, Tatiana Zappardino, Annabella Sciorra, Neal McDonough, Frank Grillo, Domenick Lombardozzi, Andrea Savage, Garrett Hedlund en Dana Delany mee.

Seizoen twee wordt momenteel gefilmd in Oklahoma en Atlanta.

De serie wordt geproduceerd door Taylor Sheridan, Terence Winter en Craig Zisk. David C. Glasser, Ron Burkle, Bob Yari, David Hutkin, Sylvester Stallone, Braden Aftergood en Keith Cox produceren ook.

De serie wordt geproduceerd door MTV Entertainment Studios en 101 Studios exclusief voor Paramount+ en wordt gedistribueerd door Paramount Global Content Distribution.

Bekijk de trailer hieronder.
Video on youtube
Vorige aflevering
Happy Trails
Happy Trails
01x09
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Futsudo
28 jun 2024 16:47 -
Het eerste seizoen vond ik verrassend goed/leuk en verheug me ook op het vervolg.
Reageer
avatar_Tanja_1970
30 jun 2024 10:28
Ja, echt he? Dat had ik dus ook.
Reageer
Tulsa King