Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen van Tulsa King vanaf 18 september exclusief te zien op SkyShowtime

Naast de premièredatum heeft SkyShowtime ook een eerste teaser van het tweede seizoen van Tulsa King vrijgegeven.

Oscar-genomineerde Sylvester Stallone keert terug als Dwight Manfredi in het langverwachte tweede seizoen van de hitserie Tulsa King, die vanaf 18 september exclusief te zien is op SkyShowtime. De streamingdienst deelt tevens een eerste teaser van het nieuwe seizoen dat momenteel wordt opgenomen in Oklahoma en Atlanta.

In seizoen twee blijven Dwight (Stallone) en zijn team bouwen aan hun groeiende imperium in Tulsa. Maar zodra ze hun draai hebben gevonden, realiseren ze zich dat ze niet de enigen zijn die hun claim willen leggen op de stad. Met de Kansas City maffia dat een dreigend gevaar vormt en een zeer machtige lokale zakenman, staat Dwight voor een grote uitdaging om zijn familie en team veilig te houden terwijl hij al zijn zaken op orde probeert te houden. Maar ook in zijn oude woonplaats New York heeft Dwight nog enkele onafgemaakte zaken.

15616 tk

De sterrencast van Tulsa King bestaat naast Stallone uit onder andere Martin Starr, Jay Will, Max Casella, Vincent Piazza, Tatiana Zappardino, Annabella Sciorra, Neal McDonough, Frank Grillo, Domenick Lombardozzi, Andrea Savage, Garrett Hedlund en Dana Delany.

Tulsa King maakt deel uit van Sheridan’s groeiende aanbod op SkyShowtime, dat ook de volgende titels omvat: 1883, 1923, Mayor of Kingstown, Lawmen: Bass Reeves, de aankomende Landman, het tweede seizoen van Special Ops: Lioness dat momenteel in productie is en alle vijf seizoenen van Yellowstone (2018).
Video on youtube
Vorige aflevering
Happy Trails
Happy Trails
01x09
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Tulsa King