Leuk?
0
2
Bekijk stemmen

Geen tweede seizoen voor Turner & Hooch?

Het hondenleven van Turner & Hooch lijkt voorbij. Leden van de cast hebben aangegeven dat er hoogst waarschijnlijk geen tweede seizoen gaat komen.

De comedyserie, Turner & Hooch was een sequel op de film uit 1989 met dezelfde naam. Castleden waren onder andere Josh Peck, Carra Patterson, Lyndsy Fonseca, Vanessa Lengies, Brandon Jay McLaren, Jeremy Maguire, Anthony Ruivivar, Reginald VelJohnson en Becca Tobin. In de serie erft de ambitieuze en zakelijke US Marshal Scott Turner (Peck) een grote, onhandelbare en slobberige Franse Mastiff genaamd Hooch, net zoals zijn vader (Tom Hanks in de film) deed. Hij realiseert zich al snel dat de hond die hij niet wilde, misschien wel de partner is die hij nodig heeft. Scott's familie omvat zijn lieve en dierenliefhebbende zus, Laura (Fonseca), en Matthew Garland (Maguire), Laura's hondenliefhebbende zoon. Op het werk is Jessica Baxter (Patterson) de dappere en slimme partner van Scott. Xavier Wilson (McLaren) is een coole en raadselachtige marinier die US Marshal is geworden. Chief James Mendez (Ruivivar) is de baas van Scott die stiekem een ​​zwak heeft voor Hooch. Erica Mounir (Lengies) is het eigenzinnige hoofd van het hondentrainingsprogramma van de US Marshals.

Het eerste seizoen met twaalf afleveringen ging in juli in première en eindigde in oktober. Hoewel de serie populair leek te zijn bij Disney+-kijkers, ontving de Turner & Hooch-serie matige recensies van de meeste critici. Nu lijkt het erop dat aflevering twaalf het einde was.

Hoewel Disney+ niet heeft aangekondigd dat de serie is gecanceld, zien leden van de cast het niet gebeuren. McLaren reageerde op de hoop van een kijker op seizoen twee.

Vorige aflevering
Bite Club
Bite Club
01x12
Leuk?
0
2
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Turner & Hooch