Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Peacock deelt first-look foto's en nieuwe teaser voor live-action serie Twisted Metal

Peacock deelt first-look foto's en nieuwe teaser voor live-action serie Twisted Metal

Twisted Metal komt binnenkort naar Peacock en de streamingdienst heeft een nieuwe teaser en first-look foto's vrijgegeven.
Met Anthony Mackie (Marvel's The Falcon and the Winter Soldier), Stephanie Beatriz (Brooklyn Nine-Nine), Thomas Haden Church (Divorce), Will Arnett (Murderville) en Joe Seanoa in de hoofdrollen volgt de serie een man (Mackie) die een mysterieus pakketje probeert af te leveren in een post-apocalyptische woestenij terwijl hij wordt achtervolgd door een krankzinnige clown.

Gastacteurs in de tiendelige serie zijn Neve Campbell (The Lincoln Lawyer), Richard Cabral (Mayans MC (2018)), Mike Mitchell (Brews Brothers), Tahj Vaughans (P-Valley) en Lou Beatty Jr. (A Million Little Things).

De live-action comedyserie is gebaseerd op de populaire Playstation-videogame.

13668 Twisted Metal foto 1

Peacock onthulde meer over de aankomende serie in onderstaand persbericht:

"Twisted Metal, een half uur durende live-action televisieserie gebaseerd op de klassieke PlayStation-gameserie, is een high-octane actiekomedie, gebaseerd op een originele take van Rhett Reese & Paul Wernick en geschreven door Michael Jonathan Smith, over een buitenstaander met een grote mond die een kans krijgt op een beter leven, maar alleen als hij met succes een mysterieus pakket kan afleveren in een post-apocalyptische woestenij. Met de hulp van een meedogenloze autodief met een bijl krijgt hij te maken met woeste plunderaars in verwoestende voertuigen en andere gevaren op de open weg, waaronder een gestoorde clown in een maar al te bekende ijscowagen."

De serie verschijnt op donderdag 27 juli. Een nieuwe teaser en meer foto's van Twisted Metal vind je hieronder.

13668 Twisted Metal foto 2

13668 Twisted Metal foto 3

13668 Twisted Metal foto 5

13668 Twisted Metal foto 4
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

Spheric
15 juni 2023, 20:30
Dit zal zo hilarisch slecht worden.
2
Log in om een reactie achter te laten