Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Twisted Metal vestigt kijkcijferrecord voor Peacock-comedies

Het publiek lijkt te racen naar Peacock's nieuwste serie Twisted Metal.

In de twee weken sinds de videogame-adaptatie is gelanceerd, is het de meest gebingwatchde première van een Peacock-comedyserie tot nu toe. Volgens NBCUniversal keek het gemiddelde account ongeveer drie afleveringen per keer, waarbij sommigen ervoor kozen om alle tien afleveringen in één keer te bekijken.

Twisted Metal

Het bedrijf meldde niet precies hoeveel mensen Twisted Metal hebben bekeken, maar het voegt zich blijkbaar bij de rangen van Bel-Air, The Best Man: The Final Chapters, Poker Face en Based on a True Story als een van Peacock's top vijf originele series tot nu toe.

Nielsen-gegevens laten zien dat Twisted Metal 400 miljoen kijkminuten trok in het weekend na de première op 27 juli, waardoor het een van de best bekeken streaming Originals van de week is.

Twisted Metal is een actiekomedie met een hoog octaangehalte, gebaseerd op een originele versie van Deadpool-auteurs Rhett Reese & Paul Wernick, over een buitenstaander met een grote mond (gespeeld door Anthony Mackie) die een kans krijgt op een beter leven, maar alleen als hij een mysterieus pakketje kan afleveren in een postapocalyptische woestenij.

Met de hulp van een schietgrage autodief krijgt hij te maken met woeste plunderaars in verwoestende voertuigen en andere gevaren op de open weg, waaronder een gestoorde clown in een maar al te bekende ijscowagen.

Naast Mackie spelen Stephanie Beatriz, Thomas Haden Church, Will Arnett en Joe Seanoa in de serie. Neve Campbell, Richard Cabral, Mike Mitchell, Tahj Vaughans en Lou Beatty Jr. spelen gastrollen.

Michael Jonathan Smith schreef de serie en was de showrunner. Hij produceerde ook samen met Reese en Wernick. Andere uitvoerende producenten zijn Will Arnett en Marc Forman (Electric Avenue), Jason Spire (Inspire Entertainment), Peter Principato (Artists First), Asad Qizilbash en Carter Swan van PlayStation Productions en Hermen Hulst, hoofd van PlayStation Studios.

Twisted Metal is afkomstig van Sony Pictures Television, PlayStation Productions en Universal Television, een divisie van Universal Studio Group.

Bekijk hieronder de trailer voor Twisted Mertal.
Video on youtube
Vorige aflevering
SHNGRLA
SHNGRLA
01x10
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Tamino
14 aug 2023 22:44 -
Seizoen 2 zal ook wel komen dan :)
Reageer
avatar_JanWillemK
16 aug 2023 22:20 -
Absolute aanrader!
Reageer
Twisted Metal