Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Twisted Metal scoort seizoen twee vernieuwing bij Peacock

Peacock heeft zijn actie-comedyserie Twisted Metal vernieuwd - en nee, we maken geen grapje.

Hoofdrolspeler en uitvoerend producent Anthony Mackie onthulde het nieuws donderdagavond tijdens The Game Awards in het Peacock Theater in Los Angeles. Twisted Metal is genomineerd voor Beste Adaptatie.

Twisted Metal

De half uur durende live-action televisieserie gebaseerd op de klassieke PlayStation-gameserie wordt beschreven als een high-octane actiekomedie, gebaseerd op een originele versie van Rhett Reese & Paul Wernick en geschreven door Michael Jonathan Smith.

Het eerste seizoen volgt een buitenstaander met een grote mond (Mackie) die een kans krijgt op een beter leven, maar alleen als hij met succes een mysterieus pakketje kan afleveren in een post-apocalyptische woestenij. Met de hulp van een meedogenloze autodief met een bijl (Stephanie Beatriz) krijgt hij te maken met woeste plunderaars in verwoestende voertuigen en andere gevaren op de open weg, waaronder een gestoorde clown (Joe Seanoa, Will Arnett) die in een maar al te bekende ijscowagen rijdt.

"Ik moet onze ongelofelijke fans heel erg bedanken voor Sweet Tooth - ik heb alle reacties gelezen en was zo onder de indruk van ieders liefde, steun en enthousiasme voor een papieren zak," zegt showrunner, uitvoerend producent en schrijver Michael Jonathan Smith in een verklaring. "We zijn ontzettend dankbaar dat we het verhaal van John Doe, Quiet en Sweet Tooth kunnen voortzetten terwijl ze het opnemen tegen bekende gezichten en nieuwe grimmige vijanden in het langverwachte Twisted Metal toernooi. De mixtape is gemaakt en ik vind het geweldig om weer op pad te gaan met onze stellaire cast en crew."

Naast Mackie (Make It With Gravy Productions) en Smith wordt de serie ook geproduceerd door Rhett Reese en Paul Wernick, Will Arnett en Marc Forman (Electric Avenue), Jason Spire (Inspire Entertainment), Peter Principato (Artists First), Asad Qizilbash en Carter Swan van PlayStation Productions en Hermen Hulst, hoofd van PlayStation Studios.

De serie is afkomstig van Sony Pictures Television, PlayStation Productions en Universal Television, een divisie van Universal Studio Group.
Video on youtube
Vorige aflevering
SHNGRLA
SHNGRLA
01x10
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_Lange
09 dec 2023 16:06 -
Goed nieuws 👌🏻
Reageer
avatar_Futsudo
09 dec 2023 16:26 -
Het eerste seizoen was te gek en ben ook zeer blij met dit geweldig nieuws.
Reageer
avatar_JanWillemK
09 dec 2023 20:28 -
En verdiend!
Reageer
Twisted Metal