Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Twisted Metal, gebaseerd op de videogame, is binnenkort te zien op Prime Video

De komische actieserie over een 'bezorger' die zich een weg baant door een dystopisch Amerika heeft rollen voor Anthony Mackie en Stephanie Beatriz.

De komische actieserie Twisted Metal is in Nederland vanaf donderdag 8 februari te zien bij Prime Video. De reeks speelt zich af in een dystopisch Amerika, waar steden inmiddels goed afgeschermde vestigingen zijn geworden. Buiten de steden, waar criminelen de dienst uitmaken, moet John Doe (Anthony Mackie uit Marvel's The Falcon and the Winter Soldier) met gevaar voor eigen leven een geheimzinnig pakketje bezorgen.

Twisted Metal

Onderweg maakt hij onder meer kennis met een mysterieuze vrouw (Stephanie Beatriz uit Brooklyn Nine-Nine) die het aan de stok heeft gekregen met een genadeloze agent (Thomas Haden Church uit Divorce (2016)). Twisted Metal is een (losse) seriebewerking van de videogame van Sony. De serie werd bedacht door Rhett Reese en Paul Wernick (Zombieland, Deadpool) en Michael Jonathan Smith (Cobra Kai).

Gastacteurs in de serie zijn onder andere Neve Campbell, Richard Cabral, Mike Mitchell, Jared Bankens, Tahj Vaughans en Jamie Neumann.

De serie brak eerder een kijkcijferrecord voor de komedies op Peacock en is intussen vernieuwd met een tweede seizoen.

Hieronder kun je de trailer voor Twisted Metal bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
SHNGRLA
SHNGRLA
01x10
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Twisted Metal