Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Tweede seizoen van Twisted Metal voegt drie nieuwe acteurs toe

Tweede seizoen van Twisted Metal voegt drie nieuwe acteurs toe

Met de productie van Twisted Metal seizoen twee in volle gang, heeft de serie drie acteurs toegevoegd in terugkerende rollen.
Michael James Shaw, Saylor Bell Curda en Lisa Gilroy voegen zich bij hoofdrolspelers Anthony Mackie en Stephanie Beatriz, te zien op de set op de foto hieronder.

15973 Twisted Metal s2 setfoto 1

De aanvullende cast voor het nieuwe seizoen bestaat uit de terugkerende hoofdrolspelers Joe Seanoa en Will Arnett en de nieuw toegevoegde acteurs Anthony Carrigan, Richard de Klerk, Patty Guggenheim en Tiana Okoye.

De televisieserie is gebaseerd op de klassieke PlayStation-gameserie. Het eerste seizoen volgt een brutale buitenstaander (Mackie) die een kans krijgt op een beter leven, maar alleen als hij met succes een mysterieus pakketje kan afleveren in een post-apocalyptische woestenij.

Met de hulp van een meedogenloze autodief met bijl (Beatriz) krijgt hij te maken met woeste plunderaars in verwoestende voertuigen en andere gevaren op de open weg, waaronder een gestoorde clown (Senoa/Arnett) die in een maar al te bekende ijscowagen rijdt.

Twisted Metal wordt geproduceerd door Anthony Mackie via zijn Make It With Gravy Productions en showrunner Michael Jonathan Smith samen met Will Arnett en Marc Forman voor Electric Avenue, Jason Spire voor Inspire Entertainment, Peter Principato voor Artists First, Asad Qizilbash en Carter Swan van PlayStation Productions en Hermen Hulst, hoofd van PlayStation Studios.

De serie is afkomstig van Sony Pictures Television, PlayStation Productions en Universal Television, een divisie van Universal Studio Group.

15973 Saylor Bell Curda, Michael James Shaw en Lisa Gilroy

Bell Curda (foto, links) was recentelijk nog te zien in een terugkerende rol als Sadie Yoo in Walker van The CW en speelde daarvoor in High School Musical: The Musical: The Series.

Shaw (foto, midden) is bekend als Michael Mercer in het laatste seizoen van AMC's The Walking Dead en vertolkte Corvus Glaive in de Marvel-films Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame. Hij had ook televisierollen in onder andere Limitless en Blood & Treasure van CBS; en de miniserie Roots (2016) van History Channel.

Gilroy (foto, rechts) speelde in Amazon Freevee's Jury Duty, Hulu's History of the World, Part II en Glamorous van Netflix.

Bekijk hieronder nog twee foto's vanaf de set van Twisted Metal.

15973 Twisted Metal s2 setfoto 2

15973 Twisted Metal s2 setfoto 3
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten