Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Horrorserie Two Sentence Horror Series stilletjes gecanceld door The CW

The CW heeft horror-anthologieserie Two Sentence Horror Stories na drie seizoenen op het netwerk gecanceld.

Het nieuws, dat werd bevestigd door TVLine komt misschien niet als een verrassing voor fans van de serie, aangezien het derde seizoen van de serie eindigde in februari 2022 en er sindsdien geen updates over de serie zijn geweest. De serie begon oorspronkelijk als korte inhoud in 2017 op de go90-app voordat het werd aangepast voor CW Seed in 2018, waar de populariteit leidde tot de komst van de serie naar het CW hoofdnetwerk in 2019.

Two Sentence Horror Series werd beschreven als een verzameling hedendaagse verhalen over horror en spookverhalen voor "het diverse en digitale tijdperk". "Geïnspireerd door de virale bewonderaars van horrorverhalen bestaande uit twee zinnen, boort de anthologieserie universele oerangst aan, gefilterd door de angsten van de meest verbonden en raciaal diverse generatie. Ondanks de duizelingwekkende vooruitgang in technologie, ongelijkheid, sociale vooruitgang en aantasting van het milieu... zijn de dingen die ons achtervolgen nog steeds hetzelfde."

Two Sentence Horror Stories

Two Sentence Horror Stories is slechts de laatste serie die gecanceld is door The CW. Vorige maand cancelde het netwerk verschillende series. Walker Independence en The Winchesters werden beide al na één seizoen gecanceld bij het netwerk, terwijl Kung Fu (2021) ook werd gecanceld na drie seizoenen. Het netwerk had eerder aangekondigd dat verschillende andere series - The Flash (2014), Riverdale en Nancy Drew (2019) - stoppen na hun huidige seizoenen. Op dit moment zijn er drie fan-favoriete series die wachten op nieuws over vernieuwing: Superman & Lois, Gotham Knights en All American: Homecoming.

"We kijken nog steeds naar het analyseren van deze series... en kijken naar onze budgetten in 2024," zei Schwartz vorige maand. "We houden van al die series en ze doen het allemaal erg goed voor ons op verschillende manieren. We zullen daar waarschijnlijk vroeg of laat beslissingen over nemen."

Hij uitte vooral zijn frustratie over het gebrek aan controle over de streaming in verband met Superman & Lois, dat hij een van de "sterkste" series van het netwerk noemde. Als de serie wordt vernieuwd, zal deze halverwege het seizoen of in de zomer van 2024 worden uitgezonden. Het gerucht gaat dat Warner Bros. Discover's Max streaming platform op zijn minst Superman & Lois kan redden als The CW weigert te vernieuwen.

Er zijn verschillende veranderingen in de programmering van The CW na de overname door mediagigant Nexstar vorig jaar. Het netwerk heeft vorige maand het herfstschema 2023-2024 vrijgegeven, met daarin verschillende overgenomen series - waaronder Son of a Critch, Run The Burbs, Children Ruin Everything en Sullivan's Crossing - en het debuut van 61st Street, een serie die eerder werd gecanceld door AMC. Daarnaast is aangekondigd dat The CW de eerste drie seizoenen van The Chosen, een serie over het leven van Jezus, heeft opgenomen. De serie gaat op zondag 16 juli in première en wordt uitgezonden tot kerstavond.

"The Chosen is gebaseerd op de grootste IP aller tijden en is echt een unieke serie die dit historisch belangrijke verhaal op een boeiende, dramatische en eersteklas manier vertelt", zegt Brad Schwartz, The CW's President of Entertainment, in een verklaring. "Deze serie heeft al een diepe band met kijkers over de hele wereld en The CW zal het publiek nog verder uitbreiden."
Video on youtube
Vorige aflevering
Homecoming
Homecoming
03x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Two Sentence Horror Stories