Leuk?
5
9
Bekijk stemmen

Geen vierde seizoen voor Tyrant

FX heeft de politieke dramaserie Tyrant gecanceld na drie seizoenen. De aflevering die op woensdag 7 september is uitgezonden gaat nu de boeken in als seriefinale. John Landgraf, FX Networks/FX Productie CEO zei: “Het is erg moeilijk om gemeenschappelijk gronden te vinden met andere mensen wiens verhaal we niet kennen of begrijpen. De makers van Tyrant hebben hun uiterste best gedaan om drie seizoenen lang een klein beetje van de aangrijpende menselijke verhalen te vertellen die vandaag de dag gaande zijn in het Midden Oosten. We willen Howard Gordon, Chris Keyser en hun talentvolle team van medewerkers, met inbegrip van alle schrijvers, bestuurders, cast en crew, evenals onze studio partners bij Fox 21 televisiestudio’s hartelijk bedanken voor het maken van een enorm ambitieus verhaal met zo’n diepgaande toewijding en respect.”

Er is een mogelijkheid dat Tyrant ergens anders een thuis kan vinden voor het vierde seizoen. Fox 21 Television Studios president Bert Salke zei het volgende over het vinden van een ander platform voor Tyrant in de toekomst: “We voelen dat de serie een juweel is en we zouden het geweldig vinden als we een manier vinden om de serie in productie te houden. Dat gezegd hebbende willen we realistisch zijn over de toekomst van Tyrant. Dus voor de loyale kijkers, de seriefinale had een bevredigend eind, mocht de serie geen ander thuis vinden, maar biedt ons ook interessante mogelijkheden mochten we toch in staat zijn om een ander platform te vinden voor Tyrant.”

Melia Kreiling, zij speelde Daliya Al-Yazbek, twitterde het volgende: “Het was een droom om in Tyrant te mogen werken, en als het geen ander thuis kan vinden, hebben we altijd nog drie te gekke seizoenen gehad om op terug te kijken.”

Vind jij het jammer dat Tyrant is gecanceld? Hoop je dat de serie een ander thuis gaat vinden voor een vierde en mogelijk meer seizoenen?

Vorige aflevering
Two Graves
Two Graves
03x10
Leuk?
5
9
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_anonymous
08 sep 2016 11:05 -
Wij kijken deze serie en hij is goed spannend en heftig!. misschien ook wel goed dat ze er na 3 seizoenen een einde aan breien.
Reageer
avatar_CC11
08 sep 2016 12:32 -
Ik moet het derde seizoen nog kijken dus het is enigszins moeilijk om een oordeel te geven over het al dan niet verder gaan met deze serie, maar op basis van de eerste twee seizoenen en gezien de troep die sommige zenders op hun kijkers loslaten vind ik het wel jammer.
Reageer
avatar_Javelin
08 sep 2016 13:41 -
Ik baal hier echt gigantisch van. De eerste afleveringen van seizoen 3 zijn echt heel sterk en het verhaal is wat mij betreft ook nog lang niet af. Wat ik vooral jammer vind, is dat er nu dus geen einde aan de serie komt maar dat het gewoon stopt. Als FX nou gewoon even de moeit had genomen om het verhaal af te ronden met een 4e seizoen was iedereen happy.
Reageer
avatar_antimidant
09 sep 2016 08:41 -
Nope... Geen gemis
Reageer
avatar_DavidPrice
09 sep 2016 09:08 -
Her begin was best wel leuk. Maar vooral SE 03 viel echt tegen.
Reageer
Tyrant