Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Vierde seizoen Unbreakable Kimmy Schmidt vanaf 30 mei bij Netflix

Unbreakable Kimmy Schmidt is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. De serie ging in première in de lente van 2015. Het vierde seizoen van Unbreakable Kimmy Schmidt wordt deze keer opgesplitst in twee delen.

De eerste zes afleveringen verschijnen op 30 mei bij Netflix en de overige afleveringen worden pas later in 2018 vrijgegeven. Netflix deed eerder hetzelfde met seizoenen van sitcoms als Disjointed en Fuller House.

Na 15 jaar in een sekte geleefd te hebben, wordt de onbreekbare Kimmy gered, samen met vier andere vrouwen. Voordat Kimmy weer op de bus naar Indiana stapt besluit ze dat het tijd is om haar leven terug te winnen.

Gewapend met slechts een rugzak, lichtgevende sneakers, een paar te laat ingeleverde bibliotheekboeken en een grote prop cash van een reddings-fonds, is ze klaar om New York City te ontdekken. Het is de beste tijd van het leven Kimmy.

Ze rijdt met de metro, speelt mee met straatartiesten, bevrijdt Central Park paarden en maakt een spontane beslissing om een ​​kamer te huren van Titus, een homo wannabe Broadway acteur die zijn brood verdiend als een robot in Times Square.

Dit onwaarschijnlijke koppel lijkt misschien niet ideaal, maar het wordt al snel duidelijk dat ze elkaar echt kunnen helpen: Kimmy heeft iemand nodig om haar aan de moderne wereld te laten wennen, en Titus kon iemand gebruiken om hem te laten zien dat je nooit moet opgeven in het leven.

Het is een eigenzinnige komedie met Ellie Kemper (The Office) in de hoofdrol. Unbreakable Kimmy Schmidt werd bedacht door Tina Fey (Saturday Night Live) en Robert Carlock (Friends), die eerder verantwoordelijk waren voor de sitcom 30 Rock.
Vorige aflevering
Kimmy Says Bye!
Kimmy Says Bye!
04x12
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Unbreakable Kimmy Schmidt