Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Netflix komt met interactieve special Unbreakable Kimmy Schmidt

Unbreakable Kimmy Schmidt is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. De serie was te zien van maart 2015 tot januari 2019.

Na 15 jaar in een sekte geleefd te hebben, wordt Kimmy (Ellie Kemper) in de serie gered, samen met vier andere vrouwen. Voordat Kimmy weer op de bus naar Indiana stapt besluit ze dat het tijd is om haar leven terug te winnen. Gewapend met slechts een rugzak, lichtgevende sneakers, een paar te laat ingeleverde bibliotheekboeken en een grote hoeveelheid cash van een reddingsfonds, is ze klaar om New York City te ontdekken.

Hoewel de serie Unbreakable Kimmy Schmidt is afgelopen, komt Netflix toch nog met een extra interactieve special. "We zijn verheugd om aan te kondigen dat we op het punt staan ​​om te beginnen met de productie van een geheel nieuwe interactieve Unbreakable Kimmy Schmidt-special, die in 2020 op Netflix zal debuteren", zei maakster Tina Fey woensdagavond tijdens een bijeenkomst. "Fans zullen keuzes kunnen maken namens onze personages, waarbij ze verschillende verhaallijnen tegenkomen met verschillende grappen. Ik denk dat het goed past bij onze serie en een geweldige manier zal zijn om Unbreakable Kimmy Schmidt officieel af te ronden."

Video on youtube
Vorige aflevering
Kimmy Says Bye!
Kimmy Says Bye!
04x12
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Unbreakable Kimmy Schmidt