Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Upload vernieuwd met vierde en laatste seizoen door Prime Video

Prime Video keert nog één keer terug naar Lakeview. De Amazon streamer heeft een vierde seizoen van Upload opgenomen.

Het vierde seizoen zal het laatste hoofdstuk zal zijn van de komische sciencefictionserie, gemaakt en geproduceerd door Greg Daniels. De vernieuwing van de door Amazon MGM Studios geproduceerde serie, met Robbie Amell en Andy Allo in de hoofdrollen, komt drie maanden nadat de finale van seizoen drie op 10 november werd uitgebracht.

Upload

Upload is een sciencefictionkomedie die met elk seizoen minder sciencefiction aanvoelt omdat de snel voortschrijdende technologie uit de echte wereld ons begint in te halen op gebieden als zelfrijdende auto's en AI-assistenten.

De serie, die sciencefiction combineert met romantische komedie, speelt zich af in een technologisch geavanceerde toekomst waarin holografische telefoons, zelfrijdende auto's, AI-assistentie en 3D-voedselprinters de norm zijn. En in plaats van dood te gaan, kunnen mensen worden geüpload naar een hiernamaals in virtual reality, waar ze genieten van alle gemakken van een resort van wereldklasse op een toplocatie zoals Lakeview - mits ze het zich kunnen veroorloven.

In hun verklaringen verwezen zowel Vernon Sanders, hoofd TV van Amazon MGM Studios, als Daniels naar de mythologie van de serie.

"Ik ben verheugd te kunnen melden dat Upload terugkeert naar Prime Video voor een vierde en laatste deel," zei Sanders. "We zijn Greg en het fantastische team achter de serie dankbaar en hoewel afscheid bitterzoet is, weten we dat de serie zal worden geüpload naar zijn welverdiende idealistische hiernamaals."

Daniels, die ook optreedt als showrunner en regisseur van de serie, beloofde fans een bevredigende ontknoping terwijl hij de bijnaam en het beoordelingssysteem voor de digitale hemel van Upload gebruikte om Amazon MGM Studios' hoofd Jen Salke en Sanders te erkennen.

"Toen ik Upload jaren geleden bedacht, had ik het verhaal over vier seizoenen verdeeld, dus ik ben blij dat ik het einde kan maken dat de fans verdienen en waar de personages en het creatieve team naartoe hebben gewerkt," zei Daniels. "Jen Salke en Vernon Sanders zijn onze engelen en zij verdienen 5 sterren."

Daniels produceert Upload samen met Howard Klein en Jeff Blitz.

In de serie spelen Amell als Nathan, Allo als Nora, Kevin Bigley als Luke, Allegra Edwards als Ingrid, Zainab Johnson als Aleesha en Daniels' zoon en Upload-schrijver Owen Daniels als A.I. Guy.
Vorige aflevering
Flesh and Blood
Flesh and Blood
03x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Upload