Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Spaanse dramaserie Valeria (2020) van Netflix krijgt toch een vierde seizoen

Een opmerkelijke wending. De eerder gecancelde Spaanse Netflix-serie Valeria (2020) krijgt toch een vierde seizoen van de streamer.

Valeria (2020) kreeg afgelopen zomer een derde seizoen en dat was ook gelijk het laatste seizoen. Tenminste, dat werd toen aangekondigd. Want nu is er toch een vierde seizoen onderweg laat Netflix weten.

Valeria (2020)

Maker María López Castaño was er afgelopen jaar zeker van en liet meermaals weten dat het voorbij is. Nu is dat veranderd. Via de Spaanse social accounts van Netflix is het volgende bericht naar buiten gebracht: “We willen het voor ontbijt, voor avondeten én als toetje. Valeria (2020) krijgt een vierde én laatste seizoen.

De serie is gebaseerd op de boeken van Elisabet Benavent. Een jonge schrijfster heeft een totaal writer’s block. Ze heeft eigenlijk niets meer over te schrijven sinds haar huwelijk met Adrian en de afstand die ze daardoor heeft gecreëerd tussen haar en haar vriendinnen. Tijd om het roer om te gooien.

Valeria haalt de band weer aan met Lola, Carmen en Nerea. De vriendinnen maken alweer snel van alles mee, zoals liefde, vriendschap, jaloezie, ontrouw, twijfels, geheimen, zorgen, werk en dromen over een toekomst samen. De opnames van het vierde seizoen zijn nu onderweg.

Vorige aflevering
The Decision
The Decision
03x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Valeria (2020)