Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Tweede seizoen voor BNN-serie Vechtershart

Tweede seizoen voor BNN-serie Vechtershart

Goed nieuws voor de fans van Waldemar Torenstra én de BNN-serie Vechtershart. De omroep heeft zoveel vertrouwen in de serie, dat er na slechts vier afleveringen al een tweede seizoen is besteld. Dat heeft de omroep bevestigd. De kijkcijfers en de kritieken zijn dik en orde en dat is BNN niet ontgaan.

Er keken gemiddeld 425 duizend mensen naar de eerste vier afleveringen van de serie. Hoewel dit geen monsterscore is, zijn zowel de NPO en de omroep tevreden over deze resultaten en steekt voor kwaliteitdrama graag een riem onder het hart. Waldemar, die de rol van Nick Roest vertolkt, is dolblij: ''‘Geweldig nieuws dat we een tweede seizoen mogen maken. En dat al na vier afleveringen op de buis! Ik kijk er naar uit om met ons team te gaan nadenken over nieuwe verhaallijnen en spannende plots.''

Aankomende zondag is de vijfde aflevering te zien op NPO 3. De eerste reeks bestaat uit acht afleveringen. Uit hoeveel afleveringen de nieuwe reeks zal bestaan, is nog niet bekend. Wel is het zo goed als zeker dat de serie in het najaar van 2016 aan het tweede seizoen begint.

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten