Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Veronica Mars krijgt film

Door de enorme hype er omheen is het al bijna algemeen nieuws, maar voor iedereen die wel fan is van Veronica Mars maar het nieuws nog niet gehoord hebben: Veronica Mars krijgt een film!

Gisteren startte de campagne waarbij ze hun fans vroegen om de film te subsidiëren door met z'n allen een totaalbedrag van 2 miljoen dollar in te leggen. Voor iedereen die geld inlegt staat er een tegenprestatie tegenover, zoals het ontvangen van de DVD van de film zodra deze uitkomt. Inmiddels is al 2.749.093 dollar opgehaald, dus de 2 miljoen is ruim gepasseerd!

De opnames van de Veronica Mars film starten deze zomer. Het verhaal zal een aantal jaren na het cliffhanger einde van seizoen 3 starten. Volg hier hoeveel geld er al binnen is gehaald.
Vorige aflevering
Years, Continents, Bloodshed
Years, Continents, Bloodshed
04x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (6)

avatar_wichitavrijkom
14 maa 2013 21:07 -
Ik was dus zo iemand die dit nog niet had gehoord... Wat super zeg, hier kijk ik zeker al naar uit!
Reageer
avatar_anonymous
14 maa 2013 21:28 -
Ja, dit nieuws is al een 'beetje' oud maar ben nog steeds zoooooo enorm blij dat dit gaat gebeuren, en ze hadden 1 maand de tijd om het geld binnen te hebben. Ook fantastisch om te zien dat de serie nog steeds een grote fanbase geeft. Kristen speelde haar rol zo goed, kan al niet wachten op de film.
Reageer
avatar_TheShepherd
15 maa 2013 08:15 -
Helemaal top dit! Een goed signaal naar grote tv (en film/muziek) bazen dat het internet niet perse "PURE EVIL" is. De teller staat inmiddels al op 3.263.785 dollars. Als ze het voor elkaar krijgen om ook beloningen buiten de US te versturen, zal de teller met gemak de 5 miljoen passeren!
Erg benieuwd hoe de film gaat worden, ben zelf grote fan van de serie!
Reageer
avatar_JessicaD
15 maa 2013 12:40 -
Wat mij betreft mogen ze dit wel bij meer series doen. Er zijn genoeg series waar ik nog wel een leuke afsluiter van zou willen.
Reageer
avatar_wichitavrijkom
15 maa 2013 19:08 -
Helemaal mee eens allemaal! Ik kan zo nog wel een rijtje noemen van series waarbij ik dit graag zou zien gebeuren... Maar Veronica Mars staat wel erg hoog in dat lijstje!
Reageer
avatar_anonymous
15 maa 2013 19:51 -
Nou ik heb nog wat goede nieuws: De fantastische en magische serie Pushing Daisies werd na 2 seizoenen gecanceld maar Bryan Fuller heeft wel zin om ook een kickstarter te beginnen voor een PD film. Geweldig!!! Nu hopen dat er ook een Better Off Ted campagne komt.
Reageer
Veronica Mars