Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Walker vernieuwd met een vierde seizoen door The CW

Cordell en zijn crew komen volgend seizoen weer in actie. The CW heeft Walker voor een vierde seizoen vernieuwd.

Walker, een actieserie en een reboot van Walker, Texas Ranger, heeft Jared Padalecki, Ashley Reyes, Keegan Allen, Mitch Pileggi, Molly Hagan, Violet Brinson, Kale Culley, Coby Bell, Jeff Pierre en Odette Annable in de hoofdrollen.

Texas Ranger Cordell Walker (Padalecki) is een weduwnaar en vader die zijn eigen morele code heeft. Hij keert terug naar huis in Austin, Texas na bijna een jaar undercover te zijn geweest. Hij probeert opnieuw contact te leggen met zijn zoon August (Culley) en dochter Stella (Brinson), evenals met zijn broer Liam (Allen) en ouders Abeline (Hagan) en Bonham (Pileggi).

Op het werk is Walker's vroegere collega Larry James (Bell) nu zijn Ranger Captain. In seizoen drie wordt Walker gevangen gehouden door een anarchistische groep die vastbesloten is hem te breken. Hij moet een pijnlijke herinnering uit zijn verleden onder ogen zien die hij nooit met iemand heeft gedeeld en samenwerken met een onverwachte bondgenoot, Julia (Anna Enger), als hij er levend uit wil komen.

Walker

"In de afgelopen drie seizoenen is Walker uitgegroeid tot de best presterende serie op The CW met een gepassioneerde achterban en een fantastische cast en creatief team onder leiding van Jared Padalecki, die nu al meer dan twintig jaar een hoofdrol speelt op het netwerk", aldus Brad Schwartz, President of Entertainment, The CW Network. "Terwijl we bouwen aan een grote nieuwe toekomst voor The CW, zijn we verheugd om in zee te gaan met onze partners bij CBS Studios en we kunnen niet wachten om Walker weer in de programmering te hebben."

"Ik ben zo opgewonden en dankbaar om de Walker-erfenis nog een seizoen voort te zetten samen met onze partners bij CBS Studios en The CW," zei acteur en uitvoerend producent Padalecki. "We kunnen niet wachten om seizoen vier groter en beter dan ooit te maken en om nog meer fans naar de Walker-familie te lokken. Let's ride!"

Terwijl eerdere seizoenen elk tussen de achttien en twintig afleveringen hadden, zal het vierde seizoen van Walker slechts dertien afleveringen hebben.

Van CW's huidige originele scriptseries zijn alleen All American (2018) en Walker verlengd voor volgend seizoen. Nexstar, die nu een meerderheidsbelang in het netwerk heeft, richt zich op het gebruik van ongescripte en overgenomen scriptseries om het schema te vullen. We kunnen dus al dan niet hoger gewaardeerde series als All American: Homecoming of Superman & Lois vernieuwd zien worden voor 2023-24.
Video on youtube
Vorige aflevering
See You Sometime
See You Sometime
04x13
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_SLP
10 Mei 2023 16:30 -
Eindelijk weer een vernieuwing op The CW! Ben blij dat we nog een seizoen kunnen genieten van Walker en zijn familie/vrienden :)
Reageer
Walker