Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Toch nog een derde seizoen voor Warrior Nun volgens showrunner

Warrior Nun zal terugkeren om nog een dag te vechten. Netflix cancelde de serie na twee seizoenen in december 2022, maar seriebedenker en showrunner Simon Barry meldt dat de serie nu gered is.

Met Alba Baptista, Kristina Tonteri-Young, Lorena Andrea, Toya Turner, Tristán Ulloa, Thekla Reuten, Sylvia De Fanti en William Miller in de hoofdrollen, volgt de bovennatuurlijke serie een jonge vrouw die de taak krijgt om te helpen bij het bestrijden van demonen op aarde nadat ze wakker wordt als onderdeel van een geheime organisatie. Het bovennatuurlijke drama is gebaseerd op het stripboekpersonage Warrior Nun Areala van Ben Dunn.

Warrior Nun

De Netflix-serie debuteerde in juli 2020 met een eerste seizoen van tien afleveringen. Seizoen twee werd kort na de release besteld en een tweede seizoen van acht afleveringen volgde vijftien maanden later.

Barry onthulde geen andere details, maar wilde fans laten weten dat Warrior Nun zal terugkeren.



Aanvullende details voor de serie worden later bekendgemaakt.

Bekijk hieronder de trailer van het eerste seizoen van Warrior Nun.
Video on youtube
Vorige aflevering
Jeremiah 29:13
Jeremiah 29:13
02x08
Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_Movieman
29 jun 2023 16:00 -
Er worden nog steeds teveel series gecanceld terwijl deze druk worden bekeken en een hoge score halen, kan enkel toejuichen dat de Warrior Nun gered is. Hopelijk te bekijken op Netflix ze hebben al teveel goede series niet verlengd terwijl Aziatische series meer kansen krijgen naar mijn gevoel. Natuurlijk enkel mijn kijk hierop.
Reageer
avatar_BlackBiker
29 jun 2023 17:52 -
Dan ga ik er misschien toch eens aan beginnen en hoop dan dat ze de serie een nette afsluiting kunnen geven.
Reageer
avatar_JanWillemK
29 jun 2023 22:45 -
Goed om te zien dat Netflix toch nog heeft geluistert naar de liefhebbers die van alles hebben geprobeert om de series te laten vernieuwen.
Reageer
Warrior Nun