Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Gecancelde Netflix-serie Warrior Nun komt terug als filmtrilogie

Volgens uitvoerend producent Dean English krijgt Warrior Nun een tweede kans in de vorm van een trilogie van films.

Warrior Nun, met in de hoofdrollen Alba Baptista, Kristina Tonteri-Young, Lorena Andrea, Toya Turner, Tristán Ulloa, Thekla Reuten, Sylvia De Fanti en William Miller, is gebaseerd op de striproman van Ben Dunn. De bovennatuurlijke serie volgt een jonge vrouw die wakker wordt en demonen bestrijdt als onderdeel van een geheime organisatie.

De dramaserie werd afgelopen december na twee seizoenen gecanceld op Netflix. In juni onthulde maker en showrunner Simon Barry dat de serie nieuw leven werd ingeblazen, maar hij gaf geen details vrij.

Warrior Nun

English kondigde het filmnieuws aan op de nieuwe website van de serie:

"Het verhaal van de Warrior Nun gaat verder. Allereerst wil ik alle trouwe fans bedanken. Het is dankzij jullie en jullie ongelooflijke energie dat we door blijven gaan met het maken van deze verhalen. Jullie maken het allemaal de moeite waard. Dus heel erg bedankt voor jullie voortdurende steun.

Ik ben erg blij te kunnen aankondigen dat Warrior Nun terugkomt als een trilogie van speelfilms. Nogmaals, een trilogie van speelfilms. Drie.

Eén ding dat we moeten bespreken is de staking in Hollywood van acteurs en schrijvers. En dat is de reden dat we vandaag op dat gebied geen mededelingen kunnen doen. Sommigen zullen zich afvragen: "Betekent dit misschien dat er een universum van Warrior Nun wordt gelanceerd, dat kan uitgroeien tot films en televisieseries die personages volgen die we al eerder hebben gezien? Het antwoord op die vraag is ja. En er zullen in de toekomst meer details volgen.

Er is een Halo Bearer e-mail hotline waar je je voor kunt aanmelden. En vanaf daar krijg je aankondigingen van alle belangrijke ontwikkelingen. En dat worden er veel. En ik weet dat veel van jullie vragen hebben. Jullie antwoorden zullen daar door komen.

Tot slot wil ik nog zeggen dat jullie me heel erg trots hebben gemaakt met jullie harde werk en me voortdurend hebben geïnspireerd om door te gaan. Dus in dit leven of in het volgende."
Video on youtube
Vorige aflevering
Jeremiah 29:13
Jeremiah 29:13
02x08
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Warrior Nun