Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Wayward Pines krijgt geen derde seizoen

Het zal niet als een verrassing komen dat FOX de M. Night Shyamalan serie Wayward Pines niet heeft vernieuwd met een derde seizoen.

De serie Wayward Pines was al een tijdje onofficieel dood en begraven op het kerkhof van gecancelde series, maar nu is er dan toch bericht van FOX. De mysterieuze serie krijgt geen derde seizoen. Het tweede seizoen dateert alweer uit 2016 en vele fans hoopten dat de wens die Shyamalan had om er een drie seizoenen serie van te maken zou uitkomen.

Eigenlijk zou de serie maar één seizoen krijgen. Maar omdat het eerste seizoen in 2015 als nummer één scoorde in beste netwerk zomerseries besloot FOX er toch een tweede seizoen aan vast te plakken. En die keuze verliep iets minder goed dan verwacht. Het publiek en de critici hadden het niet zo op met de nieuwe weg die het verhaal was ingeslagen en de kijkcijfers kregen het zwaar te verduren.

FOX had eerder aangekondigd dat er gekeken werd naar ideeën voor een derde seizoen, maar nu is de serie Wayward Pines dan toch gecanceld en lijkt niet meer terug te zullen keren op de televisie.

Wat denk jij? Moeten ze toch ergens anders gaan kijken of daar een doorstart gemaakt kan worden voor een derde seizoen?


Embed from Getty ImagesM. Night Shyamalan
Vorige aflevering
Bedtime Story
Bedtime Story
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Wayward Pines