Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Rol voor Catherine Zeta-Jones en Luis Guzmán in Netflix-serie Wednesday

Casting nieuws voor Wednesday, de serie over Wednesday Addams uit The Addams Family. De rollen van Morticia Addams en Gomez Addams zijn gecast.

Catherine Zeta-Jones (Prodigal Son) neemt de rol van Morticia Addams op zich en Luis Guzmán (Ultra City Smiths) gaat de rol van Gomez Addams vervullen. Het tweetal voegt zich bij Jenna Ortega (Jurassic World: Camp Cretaceous), die de titelrol van Wednesday Addams vervult. De serie werd eerder dit jaar aangekondigd en draait om Wednesday Addams uit The Addams Family. Netflix heeft acht afleveringen besteld. Al Gough (Into the Badlands) en Miles Millar (Into the Badlands) hebben de serie geschreven. Tim Burton gaat de afleveringen regisseren.

Het wordt een coming-of-age serie met een griezelig tintje. Wednesday draait om de studentenjaren van Wednesday aan de Nevermore Academy. Wednesday doet een poging om haar paranormale begaafdheid te beheersen en ze probeert het mysterie dat al 25 jaar van grote impact is op haar familie op te lossen. Ondertussen wordt de stad geterroriseerd door een reeks, kort na elkaar, gepleegde moorden.

Vorige aflevering
A Murder of Woes
A Murder of Woes
01x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
31 maa 2022 18:31 -
Recent werd bekend dat ook Christina Ricci, de OG Wednesday Addams, aan de reguliere cast is toegevoegd in een nog onbekende rol:
https://nerdist.com/article/tim-burton-addams-family-wednesday-netflix/

Ik heb veel vertrouwen in Tim Burton die deze reeks aan het maken is, maar wat minder in de gecaste hoofdrolspeelster Jenna Ortega. Die is toch vooral bekend als "Disney meisje". Laatst in Scream vond ik haar ook niet echt overtuigend. Maar wie weet wat ze er onder de bezielende leiding van Burton van maakt. We gaan het zien!
Reageer
Wednesday