Leuk?
19
0
Bekijk stemmen

Netflix bevestigd tweede seizoen Wednesday

Netflix heeft aangekondigd dat zijn hitserie Wednesday terugkeert voor een tweede seizoen, na geruchten dat de serie de streamingdienst zou kunnen verlaten voor Amazon Prime.

Die vrees is ongegrond gebleken. Niet alleen komt 's werelds favoriete zestienjarige goth-meisje terug op onze schermen, het nieuwe seizoen komt ook gewoon op Netflix.

Het officiële Netflix Twitter-account bevestigde het goede nieuws met een heel simpele mededeling. "Het is officieel: Wednesday Season 2 is coming!!!" stond er, naast een zwarte hart emoji.



Kleine monsters zullen ook blij zijn om te horen dat de versnelde versie van Lady Gaga's iconische spooky single 'Bloody Mary' te zien is in de nieuwe trailer, die beelden bevat van fans over de hele wereld verkleed als Wednesday. En er zijn nogal wat Wednesday bewonderaars. Vorige maand overtrof Wednesday Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story voor het aantal bekeken uren op Netflix.

Van 5 tot 11 december klokte de Tim Burton-serie 269,67 miljoen bekeken uren en onttroonde daarmee de Ryan Murphy-serie als Netflix's nummer twee van populairste Engelstalige televisieseries aller tijden, aldus Variety.

De Addams Family spin-off serie heeft een nog grotere mijlpaal bereikt door de derde serie te worden die een miljard uur bekeken werd binnen een maand na de release. Voor het geval je het nieuwste fenomeen in de populaire cultuur nog niet hebt bekeken: de serie draait om Addams-puberdochter Wednesday Addams die naar Nevermore Academy gaat en een moordmysterie probeert op te lossen.

Wednesday

De beschrijving van Netflix luidt: "Wednesday's pogingen om haar opkomende psychische vermogen onder de knie te krijgen, een monsterlijke moordpartij te dwarsbomen die de lokale stad heeft geterroriseerd en het bovennatuurlijke mysterie op te lossen dat haar ouders 25 jaar geleden in de problemen bracht - dit alles terwijl ze navigeert door haar nieuwe en zeer verwarde relaties op Nevermore."

Jenna Ortega speelt de titelrol en wordt vergezeld door Catherine Zeta-Jones als Morticia Addams, Luis Guzmán als Gomez Addams en Isaac Ordonez als Pugsley Addams.

Voormalig Disney Channel ster Ortega sleepte een Golden Globe-nominatie in de wacht voor haar rol, waardoor ze met haar twintig jaar een van de jongste genomineerden ooit is.

De Scream-actrice deelde al haar hoop voor seizoen twee, een paar dagen voordat Netflix het officieel maakte. "Ik wil dat ze donkerder wordt," zei ze in een interview met Entertainment Tonight. "Ik wil dat ze meer in de nitty-gritty van de dingen komt en de dingen niet zo veilig speelt.

"Omdat er veel regels zijn over dat ze de school redt en wat dan ook doet, maar voor mij is haar belangrijkste drive met het monster van een concurrentiestrijd. Soort van, 'Man, hoe doet die kerel dit?'"

"Ik denk dat ik wil dat het verder gaat in een antiheld stroom in plaats van een typische held."
Video on youtube
Vorige aflevering
A Murder of Woes
A Murder of Woes
01x08
Leuk?
19
0
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_Megafluffy86
07 jan 2023 10:36 -
Ah, dus ze kunnen het nog wel, vernieuwen.
Reageer
avatar_Ewaart
07 jan 2023 11:22 -
Daar zijn ze hier thuis heeeeel erg blij mee!
Reageer
avatar_BlackBiker
07 jan 2023 14:20 -
Ik vroeg me ook al af, net als Megafluffy, of het woord "verlengen" nog wel bekend was bij Netflix. Maar gelukkig dus nog wel.
Hoewel ik iets minder fanboy van deze serie ben dan vele anderen, vond ik hem wel grappig en zal een tweede seizoen zeker gaan kijken.
Reageer
avatar_Movieman
07 jan 2023 14:36 -
Laat maar komen 👍
Reageer
avatar_Futsudo
07 jan 2023 16:22 -
Laat seizoen 2 maar komen want ondanks dat ik het niet echt top vond heb ik me toch wel aardig vermaakt.
Reageer
Wednesday