Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Westworld-actrice gecast in het tweede seizoen van Wednesday

Na Steve Buscemi heeft Wednesday voor zijn tweede seizoen opnieuw een grote naam toegevoegd aan zijn cast.

Westworld-actrice Thandiwe Newton (foto onder) is de nieuwste aanwinst van seizoen twee van Wednesday. Karakterbeschrijvingen en details voor het tweede seizoen worden nog geheim gehouden.

Netflix weigerde commentaar.



De Addams Family spin-off is een speurneusachtig, bovennatuurlijk mysterie dat Wednesday Addams (Ortega) in kaart brengt als student aan de Nevermore Academy. Daar probeert ze haar opkomende paranormale gave onder de knie te krijgen, een monsterlijke moordpartij te verijdelen die de plaatselijke stad heeft geterroriseerd en het bovennatuurlijke mysterie op te lossen dat 25 jaar geleden haar ouders in de problemen bracht.

De cast van het eerste seizoen, met Jenna Ortega in de titelrol, bestond verder uit Catherine Zeta-Jones als moeder Morticia Addams en Luis Guzmán als vader Gomez Addams, samen met Thora Birch, Riki Lindhome, Jamie McShane, Hunter Doohan, Georgie Farmer, Moosa Mostafa, Emma Myers, Naomi J. Ogawa, Joy Sunday en Percy Hynes White.

De coming-of-age-comedyserie is van Smallville-bedenkers Al Gough en Miles Millar en wordt geregisseerd/uitvoerend geproduceerd door Tim Burton. Andere uitvoerende producenten zijn Steve Stark voor Toluca Pictures, Andrew Mittman voor 1.21 Entertainment, Kevin Miserocchi voor Tee and Charles Addams Foundation, Kayla Alpert, Jonathan Glickman voor Glickmania, Gail Berman, Tommy Harper en Kevin Lafferty.

Newton ontving drie Emmy-nominaties voor beste bijrol en won in 2018 voor haar rol als Maeve Millay in HBO's Westworld. Haar andere serierollen zijn BBC's Line of Duty en de NBC-miniserie The Slap (US). Ook leent ze haar stem aan de animatieseries Big Mouth van Netflix en de spin-off Human Resources.
Vorige aflevering
A Murder of Woes
A Murder of Woes
01x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Wednesday