Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen van documentaireserie Welcome to Wrexham uitgesteld

FX verschuift de startdatum van het derde seizoen van Welcome to Wrexham.

Welcome to Wrexham, dat vijf Emmy Awards won, waaronder Outstanding Unstructured Reality Program, volgt het Britse voetbalteam dat Rob McElhenney en Ryan Reynolds kochten. Het team navigeert door de Engelse Football League na promotie en staat momenteel derde in het klassement.

Welcome to Wrexham

Het derde seizoen van de documentaireserie zou op donderdag 18 april van start gaan, maar dit is nu verschoven naar donderdag 2 mei. FX heeft geen reden gegeven voor de verhuizing.

De serie wordt uitgezonden op het lineaire netwerk en de volgende dag gestreamd op Hulu. De start van seizoen drie bevat de eerste twee afleveringen.

Voor de allereerste keer zal seizoen drie ongekende toegang tot het veld bieden, waardoor kijkers in de kleedkamer en naast de spelers komen te staan terwijl de actie zich ontvouwt in een aantal van de grootste wedstrijden die Wrexham AFC ooit heeft gespeeld.

Het zal ook het vrouwenteam van Wrexham AFC volgen, vers van een ongeslagen seizoen waarin ze promoveerden naar de Welsh Adran Premier League.

Welcome to Wrexham wordt geproduceerd door McElhenney, Reynolds, Josh Drisko, Bryan Rowland, Jeff Luini, Humphrey Ker, Nick Frenkel, George Dewey en Boardwalk Pictures' Andrew Fried, Dane Lillegard, Sarina Roma en Andy Thomas.

Welcome to Wrexham is geproduceerd door More Better Productions, Maximum Effort Productions, 3 Arts Entertainment en Boardwalk Pictures.
Vorige aflevering
Down to the Wire
Down to the Wire
03x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Welcome to Wrexham