Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Guillermo worstelt met zijn 'transformatie' in trailer van vijfde seizoen What We Do in the Shadows

De trailer voor het vijfde seizoen van What We Do in the Shadows onthult dat Guillermo (Harvey Guillén) inderdaad in een vampier verandert, zoals hij al zo lang verlangt. Althans dat denkt hij.

Nadat seizoen vier eindigde met Guillermo die Derek (Chris Sandiford) geld bood om hem onsterfelijk te maken, laat de trailer voor het aankomende vijfde seizoen zien hoe Derek zijn verzoek uitvoert en Guillermo's nek doorbijt. Het lijkt er echter op dat Guillermo geen gebruik kan maken van zijn nieuwe krachten.

What We Do in the Shadows

"Ik dacht dat de transformatie van de ene op de andere dag zou gebeuren, maar het duurt nu al zestien dagen. Ik kan nog niet in een vleermuis veranderen," zegt hij terwijl er beelden afspelen van hem die van de veranda springt en "vleermuis" zegt, net als Laszlo (Matt Berry) doet, maar er gebeurt niets: Hij raakt gewoon de grond.

Later moedigt Laszlo Guillermo aan om van het balkon in het huis te springen, waardoor Guillermo plat op zijn gezicht valt.

"Zo leren we allemaal," zegt Laszlo terwijl je Guillermo op de achtergrond hoort schreeuwen.

Elders stelt de nu volwassen Colin Robinson (Mark Proksch) zich kandidaat voor de functie van controleur. De trailer bevat ook scènes waarin Laszlo het winkelcentrum bezoekt terwijl Nandor (Kayvan Novak) zelf boodschappen doet en de caissière probeert te overtuigen om zijn uitgeknipte foto van Ryan Seacrest als kortingsbon te accepteren.

In het vierde seizoen veroudert Colin Robinson snel nadat hij aan het einde van seizoen drie stierf en herboren werd als baby. Ondanks de band die Colin ontwikkelt met zijn surrogaatvader Laszlo, vertelt hij Laszlo dat hij zich niets meer kan herinneren van hun tijd samen. In het afgelopen seizoen opende Nadja (Natasia Demetriou) een nachtclub voor vampiers en bracht Nandor zijn dode vrouw weer tot leven, maar hij ontdekte dat haar eindeloze transformaties hem onbevredigd lieten.

Het vijfde seizoen van What We Do in the Shadows gaat op donderdag 13 juli van start op FX en de serie is al vernieuwd met een zesde seizoen.

Bekijk hieronder de trailer van het vijfde seizoen van What We Do in the Shadows.
Vorige aflevering
Exit Interview
Exit Interview
05x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
What We Do in the Shadows