Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Startdatum laatste seizoen van What We Do in the Shadows bekend gemaakt

Startdatum laatste seizoen van What We Do in the Shadows bekend gemaakt

FX heeft een startdatum in de herfst gepland voor het zesde en laatste seizoen van de Emmy-genomineerde comedyserie What We Do in the Shadows.
What We Do in the Shadows begon zijn afscheidstournee gisteren op San Diego Comic-Con met een paneldiscussie met hoofdrolspelers Matt Berry, Kayvan Novak, Mark Proksch en Kristen Schaal, samen met uitvoerend producent/schrijver Paul Simms en uitvoerend producent/regisseur Kyle Newacheck. Het panel, dat van 15.30 tot 16.30 uur duurde in Hal H, bevatte een voorproefje van een nieuwe aflevering van het komende seizoen.

What We Do in the Shadows

What We Do in the Shadows documenteert de nachtelijke heldendaden van vampierkamergenoten Nandor (Novak), Laszlo (Berry), Nadja (Demetriou) en Colin Robinson (Proksch) terwijl ze door de moderne wereld van Staten Island navigeren met de hulp van hun vroegere vertrouweling en huidige menselijke vriend, Guillermo (Harvey Guillén) en hun vampierbureaucraat The Guide (Schaal).

Na een korte tijd een echte vampier te zijn geweest, heroverweegt Guillermo zijn leven. Wie is hij als hij niet iemand is die alles doet om zijn meester te behagen in de hoop ooit in een vampier te worden veranderd? Ondertussen zijn de vampiers ook opnieuw aan het evalueren. Als hun vroegere kamergenoot na een dutje van vijftig jaar weer verschijnt, beseffen ze hoe weinig ze in een halve eeuw hebben gedaan - niet één doel bereikt, niet één droom nagestreefd, niet één deel van de Nieuwe Wereld veroverd (behalve hun straat en een deel van Ashley Street).

De eerste drie afleveringen van het elfdelige zesde seizoen gaan maandag 21 oktober om 22.00 uur van start op FX en worden de volgende dag gestreamd op Hulu.

Internationaal zijn de vorige seizoenen van de serie beschikbaar om te streamen op Disney+, en seizoen zes komt er binnenkort aan. Alle vijf eerdere seizoenen zijn beschikbaar voor streaming op Hulu.

In het komende laatste seizoen gaan Nandor, Nadja, Laszlo, Colin en Guillermo aan het werk, bezoeken ze New Hampshire, gaan ze naar een menselijk etentje, feesten ze met De Baron en toveren ze een demon tevoorschijn - en dat alles terwijl ze proberen hun plaats en hun doel te vinden in deze gekke, verwarde wereld.

Vorige week ontving What We Do in the Shadows acht Primetime Emmy-nominaties voor het vijfde seizoen, waaronder Voortreffelijke Comedyserie, Voortreffelijke Mannelijke Hoofdrol in een Comedyserie (Berry), Voortreffelijk Script voor een Comedyserie en nominaties voor kostuums, productie, montage, geluid en stunts.

Paul Simms, Jemaine Clement, Sam Johnson, Sarah Naftalis, Yana Gorskaya, Kyle Newacheck, Taika Waititi, Garrett Basch en Eli Bush zijn de uitvoerende producenten. What We Do in the Shadows wordt geproduceerd door FX Productions.

Hier is de poster van seizoen zes:

15740 poster What We Do in the Shadows s6
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten