Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Startdatum seizoen tien en vernieuwing voor When Calls the Heart

Hallmark Channel wil je deze zomer weer meenemen naar Hope Valley. De kabelzender heeft een premièredatum aangekondigd voor seizoen tien én heeft de serie verlengd voor een elfde seizoen.

In When Calls the Heart spelen Erin Krakow, Jack Wagner, Kevin McGarry, Chris McNally, Andrea Brooks, Kavan Smith, Pascale Hutton, Ben Rosenbaum, Johannah Newmarch, Martin Cummins, Kayla Wallace, Viv Leacock, Natasha Burnett, Vienna Leacock, Elias Leacock, Hrothgar Mathews, Loretta Walsh en Amanda Wong.

De serie is geïnspireerd op de roman van Janette Oke en volgt Elizabeth Thatcher (Krakow), een jonge lerares uit de hogere kringen. Ze wordt aangesteld om les te geven in een klas in een steenkolenstadje, en het is een levens veranderende ervaring. Als weduwe en alleenstaande moeder staat Elizabeth voor nieuwe uitdagingen, maar gaat ze ook een nieuwe relatie aan met de mysterieuze gokker Lucas Bouchard (McNally). In het negende seizoen is Hope Valley in een staat van groei, met de vooruitgang van de gieterij en de evolutie van belangrijke relaties.

Het negende seizoen van When Calls the Heart, dat op zondagavond wordt uitgezonden, scoorde gemiddeld 0,15 in de bevolkingsgroep 18-49 en 2,10 miljoen kijkers. Vergeleken met seizoen acht is dat 25% minder in de demo en 13% minder kijkers in de live+same day ratings (inclusief DVR playback tot 3:00 AM).

When Calls the Heart

Hallmark heeft bekendgemaakt dat het tiende seizoen op zondag 30 juli van start gaat en twaalf afleveringen zal omvatten. Daarnaast heeft de kabelzender aangekondigd dat seizoen elf is besteld. De productie van de volgende reeks van twaalf afleveringen begint in juli. Een startdatum voor 2024 zal later worden aangekondigd.

"When Calls the Heart is een van de hoogtepunten in onze Hallmark-catalogus en we zijn blij dat we meer verhalen over geloof en gemeenschap naar de huizen van miljoenen kijkers kunnen brengen", aldus Lisa Hamilton Daly, Executive Vice President Programming. "Het opbeurende karakter van de serie in combinatie met de liefde en positiviteit in de verhalen zorgt voor een zeer hartverwarmende televisie-ervaring en het wordt alleen maar groter en beter in seizoen elf."

"Ik ben meer dan enthousiast voor seizoen tien van When Calls the Heart dat op 30 juli van start gaat," aldus Erin Krakow, actrice en uitvoerend producent. "Dit seizoen zit vol mooie momenten en spannende wendingen. Ik kan niet wachten tot de Hearties zien wat we voor hen gecreëerd hebben! En ik ben zo blij, trots en dankbaar dat Hallmark de serie heeft verlengd voor een elfde seizoen. We hebben nog zoveel meer verhalen te vertellen. Met onze geweldige cast, crew en briljante schrijvers zal er geen tekort zijn aan romantiek en nieuwe avonturen voor de bewoners van Hope Valley! Dat de Hearties deze reis met ons voortzetten betekent de wereld en we zijn blij om te delen wat er de komende twee seizoenen in petto is!"
Video on youtube
Vorige aflevering
Anything for Love
Anything for Love
11x12
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
When Calls the Heart