Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Seizoen tien van When Calls the Heart binnenkort te zien in Nederland

When Calls the Heart is al jarenlang een grote hit. De Hallmark serie begint dit jaar aan haar tiende seizoen, welke vanaf zondag 30 juli te zien is in de VS.

Voor Nederlandse fans is er ook goed nieuws: seizoen tien is vanaf maandag 31 juli te zien op streamingdienst WithLove. Slechts een dag na de Amerikaanse releasedatum, kun je wekelijkse genieten van nieuwe afleveringen op de romantische streamingdienst. When Calls the Heart speelt zich af in het begin van de twintigste eeuw en volgt het verhaal van Elizabeth Thatcher.

When Calls the Heart

Elizabeth wil zichzelf bewijzen als zelfstandige jonge vrouw en laat alles achter zich om lerares te worden in Hope Valley, een klein mijnstadje in het westen van Canada. In de seizoenen die volgen zien we hoe het leven van Elizabeth zich ontvouwt met ups en downs, nieuwe vriendschappen, ontluikende liefde, buitengewoon geluk en hartverscheurend drama.

De serie is ontwikkeld door Hallmark Channel. De Amerikaanse televisiezender produceert jaarlijks tientallen romantische films en series. Met talloze successen, waaronder The Beach House en Signed, Sealed, Delivered, is Hallmark toonaangevend op het gebied van feel-good entertainment. Vanaf het eerste moment dat When Calls the Heart in 2014 werd uitgezonden, is de serie een grote hit. Zowel critici als kijkers zijn laaiend enthousiast over het romantische drama. Het is met afstand de best bekeken en hoogst gewaardeerde serie van Hallmark Channel en won diverse prijzen, waaronder de ASCAP Award voor beste televisieserie in 2015.

When Calls the Heart

Ook in Nederland is When Calls the Heart een groot succes. De eerste vijf seizoenen waren al eerder te zien op Nederlandse streamingdiensten, waaronder op WithLove. De meest recente seizoenen – seizoen zeven, acht en negen - waren nog niet eerder te zien in Nederland, tot afgelopen jaar, toen ze in première gingen op WithLove. Het nieuwste seizoen komt hierbij, wanneer deze in première gaat op 31 juli. Daarna kunnen liefhebbers van de serie wekelijks genieten van nieuwe afleveringen, vrijwel gelijk met de Amerikaanse fans.

Bekijk hieronder de trailer voor het tiende seizoen voor When Calls the Heart.
Video on youtube
Vorige aflevering
Anything for Love
Anything for Love
11x12
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
When Calls the Heart