Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Hallmark Channel deelt previews voor tiende seizoen When Calls the Heart

Hallmark Channel deelt previews voor tiende seizoen When Calls the Heart

When Calls the Heart keert later deze maand terug naar Hallmark Channel en het kabelnetwerk heeft verschillende previews vrijgegeven voor het tiende seizoen van de serie.
De serie, met in de hoofdrollen Erin Krakow, Jack Wagner, Kevin McGarry, Chris McNally, Andrea Brooks, Kavan Smith, Pascale Hutton, Ben Rosenbaum, Johannah Newmarch, Martin Cummins, Kayla Wallace, Viv Leacock, Natasha Burnett, Vienna Leacock, Elias Leacock, Hrothgar Mathews, Loretta Walsh en Amanda Wong, is gebaseerd op de roman van Janette Oke. Het verhaal volgt lerares Elizabeth Thatcher (Krakow) en de andere inwoners van Hope Valley, een klein mijnstadje.

De serie werd in februari vernieuwd met een elfde seizoen.

When Calls the Heart

Krakow zei het volgende over de terugkeer van de serie op Hallmark Channel:

"Ik ben meer dan enthousiast over seizoen tien van When Calls the Heart dat zondag 30 juli van start gaat. Dit seizoen zit vol prachtige momenten en spannende wendingen. Ik kan niet wachten tot de Hearties zien wat we voor hen gecreëerd hebben! En ik ben zo blij, trots en dankbaar dat Hallmark de serie heeft verlengd voor seizoen elf. We hebben nog zoveel meer verhalen te vertellen. Met onze geweldige cast, crew en briljante schrijvers zal er geen tekort zijn aan romantiek en nieuwe avonturen voor de bewoners van Hope Valley! Dat de Hearties deze reis met ons voortzetten betekent de wereld en we zijn verheugd om te delen wat er de komende twee seizoenen in petto is!"

Bekijk één van de previews voor When Calls the Heart seizoen tien hieronder.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten