Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Elfde seizoen van When Calls the Heart krijgt startdatum van Hallmark Channel

Elfde seizoen van When Calls the Heart krijgt startdatum van Hallmark Channel

Seizoen elf van Hallmark's langstlopende originele serie When Calls the Heart komt terug in april.
Als Hope Valley in het nieuwe seizoen de jaren twintig van de vorige eeuw binnengaat, begint onderwijzeres Elizabeth Thornton (Erin Krakow) aan een nieuwe start - met een nieuwe romance, nieuwe uitdagingen en een nieuwe stijl. Zij en Mountie Nathan Grant (Kevin McGarry) navigeren door hun groeiende romantische gevoelens terwijl ze ook op elkaar steunen als ze nieuwe obstakels in het ouderschap tegenkomen.

14708 When Calls the Heart s11 foto

De nieuw gekozen gouverneur Lucas Bouchard (Chris McNally) moet zijn verleden onder ogen zien om zijn sterke punten te omarmen en Hope Valley naar de toekomst te leiden. De gepensioneerde Mountie Bill Avery (Jack Wagner) en krantenverslaggeefster Rosemary Coulter (Pascale Hutton) werken samen om een mysterie te ontrafelen dat hun hele gemeenschap in gevaar brengt.

Het seizoen gaat van start op zondag 7 april. Er komen twaalf afleveringen.

"Als er iets is dat we kunnen afleiden uit het succes van When Calls the Heart, dan is het dat deze verhalen, deze personages en in wezen hun levens resoneren en dat ze van groot belang zijn voor zoveel van onze kijkers," zegt Lisa Hamilton Daly, EVP Programming. "Elf seizoenen is een viering van het soort hartverwarmende inhoud dat we elk jaar naar de fans willen brengen."

Seizoen tien verzekerde Hallmark Channel van de titel als het meest bekeken amusementsnetwerk op de kabel in de weekenden gedurende twaalf weken onder de belangrijkste demografische groepen. Het was ook elke zondag het best bekeken amusementsprogramma op de kabel onder vrouwen van 18+.

"De tijd is voorbij gevlogen sinds het einde van seizoen tien en ik kan niet in woorden uitdrukken hoe blij ik ben met de start van seizoen elf van When Calls the Heart," zei actrice en uitvoerend producent Erin Krakow. "Het is zo'n warm gevoel om te weten dat we de loyaliteit, liefde en levensduur hebben om het zo ver te schoppen en dat is een waar testament voor onze kijkers. Ik ben ontzettend trots en dankbaar voor onze hardwerkende crew, schrijvers, producenten, cast en Hallmark Channel voor hun visie en steun."
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten