Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

When Calls the Heart vernieuwd met een twaalfde seizoen

De langstlopende originele serie van Hallmark Channel is niet van plan te stoppen. Het netwerk heeft When Calls the Heart opgepikt voor een twaalfde seizoen.

"When Calls the Heart blijft onze verwachtingen overtreffen en het aantal fans en kijkers blijft elk jaar groeien," zegt Lisa Hamilton Daly, EVP Programming. "Seizoen twaalf tot leven brengen is een enorme mijlpaal en is een waar testament voor het harde werk en de toewijding van de cast en crew in de afgelopen tien jaar. We kunnen niet wachten op het volgende hoofdstuk van Hope Valley vol spannende personages en verhalen."

When Calls the Heart

Seizoen elf van When Calls the Heart is de best bekeken entertainment-kabelserie van dit jaar onder huishoudens, totale kijkers en vrouwen van 18+. Na vier afleveringen is het gemiddelde 2,1 miljoen huishoudens, 2,5 miljoen totale kijkers en 1,8 miljoen vrouwen 18+.

Als Hope Valley in het huidige seizoen de jaren '20 binnengaat, begint onderwijzeres Elizabeth Thornton (Erin Krakow) aan een nieuwe start - met een nieuwe romance, nieuwe uitdagingen en een nieuwe stijl. Zij en Mountie Nathan Grant (Kevin McGarry) navigeren door hun groeiende romantische gevoelens terwijl ze ook op elkaar steunen als ze nieuwe obstakels in het ouderschap tegenkomen.

De nieuw gekozen gouverneur Lucas Bouchard (Chris McNally) moet zijn verleden onder ogen zien om zijn sterke punten te omarmen en Hope Valley naar de toekomst te leiden. De gepensioneerde Mountie Bill Avery (Jack Wagner) en krantenverslaggeefster Rosemary Coulter (Pascale Hutton) werken samen om een mysterie te ontrafelen dat hun hele gemeenschap in gevaar brengt.

"Ik ben dolblij dat When Calls the Heart terugkomt voor een twaalfde seizoen," zei Krakow, hoofdrolspeelster en uitvoerend producent. "Onze fantastische schrijvers, cast en crew kunnen niet enthousiaster zijn om te beginnen met het filmen van het volgende seizoen. We zijn er trots op dat we verhalen vertellen die harten verwarmen in huizen over de hele wereld en we zijn Hallmark zo dankbaar dat ze zulke voorvechters zijn van die positiviteit. De steun van de Hearties in de afgelopen tien jaar is een waar bewijs van waar deze serie om draait: gemeenschap en liefde. We kunnen niet wachten om onze fans te laten zien wat Hope Valley in petto heeft."

Het nieuwe seizoen zal bestaan uit twaalf afleveringen en de productie begint in juli.
Vorige aflevering
Anything for Love
Anything for Love
11x12
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
When Calls the Heart