Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Achtste seizoen voor When Calls the Heart

Tijdens de seizoensfinale is door actrice Erin Krakow bekendgemaakt dat er in 2021 een achtste seizoen van de Hallmark-serie zal komen.

De romantische dramaserie wordt in Nederland uitgezonden door Netflix en heeft daar inmiddels zes seizoenen. Na het omkoopschandaal met Lori Loughlin wat een grote aanpassing vergde in seizoen zes, leek de serie het lastig te krijgen, maar er werd een zevende seizoen gemaakt en nu komt er ook een achtste seizoen. Seizoen zeven had zijn laatste aflevering op 26 april in de Verenigde Staten en het is nu wachten wanneer de serie in Nederland op Netflix verschijnt. Aangezien seizoen zes eind januari werd toegevoegd is de verwachting dat seizoen zeven ook begin 2021 naar Netflix komt. Zie hieronder de aankondiging van seizoen acht door Erin Krakow.

Video on youtube


When Calls The Heart draait om Elizabeth Thatcher, een jonge onderwijzeres en de kleine voorlinieplaats in Canada rondom een mijn waarin ze komt te wonen. Gezien ze uit een rijke familie komt uit de grote stad is het een hele aanpassing en door een zware explosie in de mijn draait het leven ook nog eens om in de plaats. Gelijktijdig met de nieuwe onderwijzeres komt er ook een nieuwe mountie in de plaats te wonen.

Vorige aflevering
Anything for Love
Anything for Love
11x12
Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
When Calls the Heart