Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Maak kans op het eerste seizoen van White House Farm

Maak kans op het eerste seizoen van White House Farm

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van White House Farm. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

White House Farm
In augustus 1985 wordt op een afgelegen boerderij in het Engelse graafschap Essex een bloedbad aangericht. Het echtpaar Nevill en June Bamber, hun dochter Sheila en haar tweelingzoontjes komen door kogels om het leven. Alleen Jeremy, de geadopteerde zoon van Nevill en June, overleeft het drama. Het is een zaak die nog jaren veel stof zal doen opwaaien in het Verenigd Koninkrijk. In deze spannende gedramatiseerde reconstructie zien we hoe Thomas 'Taff' Jones, de politie-inspecteur die het onderzoek leidt, zijn conclusie al snel klaar heeft. Voor hem is het duidelijk wat er is gebeurd en wie het heeft gedaan. Maar Taff's assistent Stan Jones is minder overtuigd. Hij vindt dat de nabestaanden zich wel erg vreemd gedragen en heeft het idee dat er iets niet klopt...
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Just Entertainment
Taal: Engels
Acteurs: Mark Addy, Freddie Fox, Gemma Whelan, Alexa Davies, Stephen Graham en Mark Stanley.
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 18 juni 2020
Consumentenadviesprijs: € 19,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het eerste seizoen van White House Farm:

Video on youtube


Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht
White House Farm is gebaseerd op een waargebeurd verhaal dat plaatsvond in Essex. Maar in welke maand en jaar vonden deze gruwelijke moorden plaats?
Deze poll is gesloten.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten