Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Startdatum tweede seizoen mystery-serie Whitstable Pearl

Startdatum tweede seizoen mystery-serie Whitstable Pearl

Whitstable Pearl keert binnenkort terug naar Acorn TV. De streamingdienst heeft een startdatum aangekondigd voor seizoen twee van de Britse mystery-serie.
Kerry Godliman, Frances Barber, Rohan Nedd, Robert Webb en Emily Head schitteren in de serie, die Pearl Nolan (Godliman) volgt, een restauranteigenaar met een talent voor onderzoeken. Er komen weer zes afleveringen, net zoals bij het eerste seizoen.

Whitstable Pearl

Acorn TV onthulde meer over de terugkeer van de serie in een persbericht:

"De knusse Acorn TV Original mystery-serie aan zee, Whitstable Pearl, keert terug aan land voor zijn tweede seizoensdatum op maandag 28 november met twee afleveringen op Acorn TV, de veelgeprezen streamer van AMC Networks gewijd aan Britse en internationale televisie. Elke maandag tot en met 12 december zullen er wekelijks twee nieuwe afleveringen te zien zijn. Met in de hoofdrol Kerry Godliman (After Life, Derek) als de titulaire Pearl Nolan, een restaurateur met een talent voor onderzoek, zal Pearl in het tweede seizoen midden in een aantal grote veranderingen en zelfs grotere zaken staan, waaronder een mogelijke ontvoering, een voyeuristisch onderzoek van een man aan de overkant van de straat en de poging tot moord op een ster uit de jaren zeventig.

In het eerste seizoen jongleerde Pearl haar verplichtingen aan het restaurant - de gelijknamige - Whitstable Pearl - met haar bijbaantje als privé-detective. In het tweede seizoen geeft Pearl echter prioriteit aan haar detectivewerk - ze verandert van een chef-kok die misdaden oplost naar een fulltime onderzoeker die toevallig een restaurant heeft. Het is ook zes maanden geleden sinds het uiteenvallen van haar vluchtige romance met DCI Mike McGuire (Howard Charles, Shadow and Bone, The Musketeers), de twee voormalige geliefden hebben besloten vrienden te blijven, en beiden zijn verder gegaan ... snel. Bij elke nieuwe zaak die ze aanneemt, lijkt het altijd met tegenzin te overlappen met Mike's politieonderzoeken. Geladen door een vastberadenheid om elkaar te overtreffen (en een vurige wederzijdse aantrekkingskracht), is het een race om elke zaak op te lossen, maar wanneer ze samenwerken, vormen ze een geweldig team.

Dit seizoen kent de terugkeer van Frances Barber (The Chelsea Detective) als Pearl's driftige moeder en Rohan Nedd (Safe) als Pearl's humoristische en zorgzame zoon, evenals nieuwe castleden Robert Webb (Peep Show) als Pearl's vriendelijke, maar rechtschapen vriend en Emily Head (The Syndicate) als Mike's nieuwe extraverte, zonnige vriendin.

Uitvoerende producenten voor het tweede seizoen van Whitstable Pearl zijn Anna Burns, Richard Tulk-Hart en Tony Wood voor Buccaneer Media, Catherine Mackin en Bea Tammer voor Acorn Media Enterprises, Øystein Karlsen, Mike Walden en Julie Wassmer. Schrijvers zijn Mike Walden, Jess Williams en Kam Odedra. De producent van de serie is Letitia Knight. Whitstable Pearl wordt gemaakt voor televisie door Øystein Karlsen.

Het eerste seizoen van Whitstable Pearl is te zien bij Ziggo.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

PiaBoers0
20 februari 2023, 10:45
Nu te zien bij BBC First. Seizoen 2.
1
Log in om een reactie achter te laten