Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Whitstable Pearl krijgt groen licht van Acorn voor een derde seizoen

Whitstable Pearl is door AMC streamingplatform Acorn groen licht gegeven voor een derde seizoen. Het Britse misdaaddrama heeft Kerry Godliman (After Life) in de hoofdrol.

In seizoen drie van de serie, gebaseerd op de mysterieromans van Julie Wassmer en afkomstig van misdaadproducent Buccaneer, keert Godliman terug om haar privédetectivebedrijf op te bouwen. Ze raakt betrokken bij meer uiteenlopende onderzoeken, waaronder de heropening van een beruchte lokale cold case en de dood van een beroemde voedselcriticus. Ze wordt geholpen en bijgestaan door haar openhartige, pittige moeder Dolly en heeft nog steeds een hechte band met haar vriend Tom, maar het is haar complexe relatie met DCI Mike McGuire die nog steeds Pearl's meest uitdagende zaak blijkt te zijn.

14750 Whitstable Pearl foto

Howard Charles keert terug als DCI Mike McGuire en andere terugkerende castleden zijn Frances Barber als Dolly, Robert Webb als Tom Grant, Isobelle Molloy als Ruby Williams en Sophia del Pizzo als DS Nikki Martel.

Mike Walden (Marcella) keert terug als schrijver voor seizoen drie naast Sarah Louise Hawkins (Miss Scarlet and the Duke), Joe Ainsworth (Sanditon), Ciara Conway (Holby City) en Kit Lambert (Death In Paradise).

"Ik ben erg blij dat Whitstable Pearl terugkeert voor een derde seizoen, net als degenen over de hele wereld die deze serie in hun hart hebben gesloten - samen met de magische setting," zei Wassmer.

De Acorn TV Original wordt internationaal gedistribueerd door Cineflix Rights en begint in maart 2024 met de productie in Whitstable, Engeland. De serie zal exclusief in première gaan op Acorn TV in Noord-Amerika, Nieuw-Zeeland, Australië en het Verenigd Koninkrijk.

De producent van de serie is Debbie Pisani. Uitvoerend producenten zijn Tony Wood en Richard Tulk-Hart voor Buccaneer, Catherine Mackin en Bea Tammer voor Acorn Media Enterprises (Acorn TV), Øystein Karlsen, Mike Walden en Wassmer.
Vorige aflevering
To Those We Love
To Those We Love
02x06
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Whitstable Pearl